karikatyyripiirros-logo

40 vuotislahja naiselle

Anna 40 vuotislahjaksi jotain muuta kuin ennalta-arvattavia tuttuja ja turvallisia lahjoja.

Hauska 40v lahjaidea naiselle.

Haluatko tehdä 40-vuotispäivästä unohtumattoman? Etsitkö lahjaa, joka saa sydämen sykkimään ilosta ja huulet kaartumaan leveään hymyyn? Jos vastaus on kyllä, meillä on täydellinen idea sinulle – anna juhlapäivän nelikymppiselle sankaritar naiselle henkilökohtainen karikatyyri!

Tasavuosia täyttäville annetaan normaalisti lahjaksi jotain erityistä. Usein kuitenkin erikoisemmatkin tavarat ovat jo liian tavallisia lahjoja useimmille meistä. Hankis siis syntymäpäiväsankarille elämyslahja karikatyyrin muodossa. 

Karikatyyri ei ole pelkkä lahja; se on ikkuna menneisiin seikkailuihin, nykyisiin iloihin ja tuleviin unelmiin – kaikki vangittuna yhteen veikeään ja taiteelliseen muotokuvaan. Se on teos, joka naurattaa ja koskettaa sydäntä, muistuttaen meitä siitä, että elämä on täynnä hetkiä, jotka ansaitsevat tulla ikuistetuiksi.

Kuvittele hetki, kun juhlien kuningatar avaa lahjansa. Ensin tulee hämmästys: ”Mitähän tässä paketissa mahtaa olla?” Sitten, kun hän näkee oman karikatyyrinsä, seuraa välitön naurunpyrskähdys. Siinä hän on – hassutellen tai ehkä harrastuksensa parissa, mutta aina yhtä ainutlaatuisena ja rakastettavana. ”Tiedämme, että olet mahtava, ja halusimme näyttää sen sinulle piirroksen muodossa.”

Paras 40-vuotissyntymäpäivälahja saa juhlakalun tuntemaan olonsa tärkeäksi ja rakastetuksi. 

Uniikki 40 vuotislahja uniikille naiselle.

Sopivan lahjan ideoiminen 40v naiselle voi olla hankalaa. Usein tämän ikäluokan naisilla tuppaa jo olemaan paljon tärkeitä tavaroita ennestään. Mitä 40-vuotias nainen haluaa lahjaksi? Se onkin hieman vaikeampi lahja ideoida kuin 18-vuotislahja! Anna 40v naiselle lahjaksi yksilöllinen ja 100% personoitu lahja joka jaksaa ilahduttaa useita vuosia.

40-vuotiaalle on kertynyt elämänkokemusta jo niin paljolti, ettei ihan kaikki asian enää huoleta tai aiheuta stressiä. Myös oma paikka maailmassa on useimmiten jo löytynyt. 40-vuotias tuntee itsensä vahvaksi, terveeksi, viisaaksi ja tyyneksi.

Anna siis lahja, joka pysyy mukana vuosien saatossa, muistuttaen ihanista muistoista ja yhteisistä naurunhetkistä. Karikatyyri 40-vuotislahjana naiselle on oivallinen valinta, joka sanoo enemmän kuin tuhat sanaa. Se on lahja, joka kertoo tarinan, säilyttää muistot ja tuo iloa joka päivä. Valmistaudu siis saamaan vuoden parhaan lahjanantajan titteli – karikatyyrin avulla se on taattu!

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä