karikatyyripiirros-logo

40v lahja

Kun mielessä pyörii 40v lahjan ideointi, ja haluat löytää jotain ainutlaatuista, persoonallista ja täynnä huumoria, miksi et valitsisi karikatyyriä? Tämä ei ole vain mikä tahansa 40v lahja; se on mestariteos, joka yhdistää taiteen, huumorin ja lämpimät muistot yhteen ikimuistoiseen pakettiin.

Mullistava 40v lahjaidea

Etsitkö täydellistä lahjaa 40-vuotiaalle? Tasavuosia täyttäville on tapana antaa lahjaksi jotain erityistä. Karikatyyri on hauska ja massasta poikkeava lahjaidea, joka muistetaan vielä pitkään.

Karikatyyri 40v lahjaksi on loistava tapa juhlistaa merkkipäivää pilke silmäkulmassa. Se on henkilökohtainen osoitus siitä, että olet nähnyt vaivaa löytääksesi jotain, mikä todella resonoi juhlan sankarin kanssa. Kuvittele heidän ilmeensä, kun he näkevät itsensä liioiteltuna, mutta rakastavasti piirrettynä versiona, jossa heidän persoonallisuutensa ja mielenkiinnon kohteensa tulevat elävästi esille.

Koskaan ei voi olla liian vanha saamaan (tai antamaan) lahjoja, jotka herättävät hauskuutta samalla, kun ne yllättävät. Sinä, joka etsit massasta poikkeavaa, yksilöllistä ja hauskaa 40v lahjaa, olet juuri oikeassa paikassa! 

Karikatyyripiirrokseen voidaan lisätä tarkkojakin yksityiskohtia juhlakalusta, joten lahjan saaja varmasti huomaa, että lahjaan on käytetty paljon aikaa ja ajatusta, eikä se ole hätäpäissään viime hetkellä hankittu konjakkipullo tai selviytymispakkaus.

Persoonallinen lahjaidea

Usein tavarat ovat liian tavallisia lahjoja, eivätkä ne ”sytytä” päivänsankaria. Hanki syntymäpäiväsankarille lahjaksi elämys.
Karikatyyripiirros on täydellinen 40v lahja, joka kertoo päivänsankarin elämästä ja persoonallisuudesta enemmän kuin vaikkapa pullollinen hienoa viskiä.

Tämä 40v lahja on täynnä mahdollisuuksia. Ehkä karikatyyrissä sankari seikkailee suosikkiharrastuksensa, kuten surffilaudan tai maastopyöräilyn parissa. Tai ehkä teos ikuistaa hänet legendaarisena rocktähtenä, salaisena agenttina tai viidakon kuninkaana. Taiteilija voi vangita nuo ainutlaatuiset piirteet, jotka tekevät juhlasankarista niin erityisen – olipa se sitten hänen tarttuva naurunsa, rakkaus luontoon tai intohimo matkustamiseen.

Karikatyyri 40v lahjana ei vain piristä päivää; se on myös upea keskustelunavaaja, joka saa ihmiset nauramaan ja jakamaan tarinoita vuosien ajan. Se on lahja, joka kestää aikaa ja jää rakkaaksi muistoksi. Se roikkuu ylpeänä seinällä tai pönöttää kunnia-paikalla työpöydällä, muistuttaen päivittäin ystävyyden ja perheen merkityksestä.

Persoonalliset lahjat iskevät nykypäivän parhaiten, mutta niitä on usein hankala keksiä. Tutustu asiakkaidemme aiempiin tilauksiin ja tilaa lahjaksi unohtumaton karikatyyri!

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä