Erilainen ja unohtumaton 50 vuotislahja

Yllätätä juhlakalu positiivisesti.

50 vuotislahjojen mersu

Jotakin uutta ja henkilökohtaista lahjaksi 50 vuotiaalle? Karikatyyripiirros on helppo ja erilainen lahjaidea, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä.

Karikatyyripiirros on täydellinen 50 vuotislahja, joka kertoo päivänsankarin elämäntarinasta ja persoonallisuudesta enemmän kuin esimerkiksi tuttu ja turvallinen 50v selviytymispakkaus. Karikatyyripiirroksen antaja saa ansaittua huomiota ojentaessaan erityislaatuisen ja ajattoman lahjan. Tästä lahjasta tullaan puhumaan vielä pitkään!

Voit varmasti kuvitella tilanteen jossa juuri sinun antamasi lahja saa koko juhlaväen ja varsinkin päivänsankarin makoisaan hyväntuuliseen nauruun. Näin tasavuosia täyttävä viisikymppinen sekä sinä lahjan antajana olette molemmat varsin ylpeitä. Mikäs sen palkitsevampaa kuin huomata, että oma lahja oli koko juhlien näyttävin lahja!

50v-juhlat eivät todellakaan ole mitkään tavalliset mehukekkerit ja kohteelle sopivaan lahjaan kannattaakin siis laittaa oikeasti ajatusta.

karikatyyri-50v (1)

Lahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Karikatyyripiirrokseen voidaan lisätä tarkkojakin yksityiskohtia kohteesta, joten päivänsankari varmasti huomaa että lahjaan on selvästi käytetty aikaa sekä ajatusta.

Karikatyyripiirros on lahja joka sopii niin miehelle kuin naiselle, jolle on vaikea keksiä lahjaa, mitä hänellä ei jo olisi. 50 vuotislahja on usein vaikea ideoida, koska tämän ikäluokan ihmisillä on jo kaikki tarpeelliset harrastus- sekä kodintarvikkeen hankittu. Jos haluat arvostaa juhlittavaa henkilöä ajattoman tyylikäkällä lahjalla, etkä tahdo antaa käyttämättömäksi päätyvää turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen elämyslahja, josta riittää iloa ja sitä voi rehvakkaasti esitellä muille.

50-vuotias ei ole enää lapsi, mutta lapsenmielisyys on hauska ja helppo houkutella ulos mieleenpainuvalla ja erittäin yksilöidyllä lahjalla. Puoli vuosisataa vauhtia ja vaarallisia tilanteita on jo takana. Ilahduta synttärisankaria arvostetulla lahjalla.

Älä ole tylsä - anna mieleenpainuva lahja

Oletko huomannut kuinka varsinkin tasavuosia täyttävien juhlissa on tapana ollavakavana ja jäykkänä? Juhlavieraat ojentavat ennalta-arvattavia lahjoja esimerkiksi juuri 50-vuotislahjaksi. Juhlakalu on toki otettu kun vieraat muistavat merkkipäivää, mutta eikö perinteiset lahjat ole hieman tylsiä? Eikö olisi mukavampaa olla juhlien ilopilkku ja keventää tunnelmaa ojentamalla 50-vuotiaalle päivänsankarille jotain todella hauskaa ja mieleenpainuvaa, mutta samalla silti arvostettua?

Hauska ja synttärisankaria hyvällä tapaa ironialla tai sisäpiirin vitseillä kuvaava lahja saa takuuvarmasti ihan kaikki hyvälle tuulelle ja tätä lahjaa esitellään vielä pitkään kaikille tutuille ja tuttaville.

Tutustu aiemmin tekemiin teoksiimme ja kurkkaa karikatyyrin hinta alta. Kannattaa myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin karikatyyreistä. Voit toki myös jättää meille viestin allaolevalla lomakkeella ja vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa. Kerrankin sinulla on mahdollisuus antaa humoristinen lahja, joka ei käy kukkaron päälle.

karikatyyri-50v (1)

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä