karikatyyripiirros-logo

Erilainen ja unohtumaton 50 vuotislahja

Yllätätä juhlakalu positiivisesti.

50 vuotislahjojen mersu

Onko lähipiirissäsi rakas henkilö saavuttamassa 50 vuoden merkkipaalua? Etsitkö ainutlaatuista ja merkityksellistä lahjaa juhlan kunniaksi? Jotakin uutta ja henkilökohtaista lahjaksi 50 vuotiaalle? Karikatyyripiirros on helppo ja erilainen lahjaidea, joka muistetaan vielä vuosienkin päästä.

Karikatyyripiirros on täydellinen 50 vuotislahja, joka kertoo päivänsankarin elämäntarinasta ja persoonallisuudesta enemmän kuin esimerkiksi tuttu ja turvallinen 50v selviytymispakkaus. Karikatyyripiirroksen antaja saa ansaittua huomiota ojentaessaan erityislaatuisen ja ajattoman lahjan. Tästä lahjasta tullaan puhumaan vielä pitkään!

Voit varmasti kuvitella tilanteen jossa juuri sinun antamasi lahja saa koko juhlaväen ja varsinkin päivänsankarin makoisaan hyväntuuliseen nauruun. Näin tasavuosia täyttävä viisikymppinen sekä sinä lahjan antajana olette molemmat varsin ylpeitä. Mikäs sen palkitsevampaa kuin huomata, että oma lahja oli koko juhlien näyttävin lahja!

50v-juhlat eivät todellakaan ole mitkään tavalliset mehukekkerit ja kohteelle sopivaan lahjaan kannattaakin siis laittaa oikeasti ajatusta.

karikatyyri-50v (1)

Lahja hänelle, jolla on jo kaikkea

Karikatyyripiirrokseen voidaan lisätä tarkkojakin yksityiskohtia kohteesta, joten päivänsankari varmasti huomaa että lahjaan on selvästi käytetty aikaa sekä ajatusta. Onhan se vähän noloa näyttäytyä 50v päiville ja tuoda tullessaan jokin mikäänsanomaton lahja synttärisankarille. Kyseessä on kuitenkin yhdet suurimmat juhlapäivät juhlakalun elämästä.

Karikatyyripiirros on lahja joka sopii niin miehelle kuin naiselle, jolle on vaikea keksiä lahjaa, mitä hänellä ei jo olisi. 50 vuotislahja on usein vaikea ideoida, koska tämän ikäluokan ihmisillä on jo kaikki tarpeelliset harrastus- sekä kodintarvikkeen hankittu. Jos haluat arvostaa juhlittavaa henkilöä ajattoman tyylikäkällä lahjalla, etkä tahdo antaa käyttämättömäksi päätyvää turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen elämyslahja, josta riittää iloa ja sitä voi rehvakkaasti esitellä muille.

50-vuotias ei ole enää lapsi, mutta lapsenmielisyys on hauska ja helppo houkutella ulos mieleenpainuvalla ja erittäin yksilöidyllä lahjalla. Puoli vuosisataa vauhtia ja vaarallisia tilanteita on jo takana. Ilahduta synttärisankaria arvostetulla lahjalla.

Älä ole tylsä - anna mieleenpainuva lahja

Oletko huomannut kuinka varsinkin tasavuosia täyttävien juhlissa on tapana olla vakavana ja jäykkänä? Juhlavieraat ojentavat ennalta-arvattavia lahjoja esimerkiksi juuri 50-vuotislahjaksi. Juhlakalu on toki otettu kun vieraat muistavat merkkipäivää, mutta eikö perinteiset lahjat ole hieman tylsiä? Eikö olisi mukavampaa olla juhlien ilopilkku ja keventää tunnelmaa ojentamalla 50-vuotiaalle päivänsankarille jotain todella hauskaa ja mieleenpainuvaa, mutta samalla silti arvostettua?

Hauska ja synttärisankaria hyvällä tapaa ironialla tai sisäpiirin vitseillä kuvaava lahja saa takuuvarmasti ihan kaikki hyvälle tuulelle ja tätä lahjaa esitellään vielä pitkään kaikille tutuille ja tuttaville. Taidelahja on myös sen puolesta varma valinta, että ne jäävät todella harvoin käyttämättömiksi.

Tutustu aiemmin tekemiin teoksiimme ja kurkkaa karikatyyrin hinta alta. Kannattaa myös lukea usein kysytyt kysymykset karikatyyreistä. Jos mieltäsi jäi vielä askarruttamaan jokin, niin jätä meille meille viesti matalallakin kynnyksellä allaolevaa lomaketta hyödyntäen ja vastaamme sinulle vuorokauden kuluessa. Kerrankin sinulla on mahdollisuus antaa humoristinen lahja, joka ei käy kukkaron päälle.

aa2

Tärkeän juhlapäivän kunniaksi

50 vuoden ikä on merkkipaalu, joka ansaitsee erityishuomion ja suuret juhlat. Se on aika, jolloin monet ihmiset saavuttavat uransa huipun, kasvattavat perheitään lastenlapsien merkeissä ja arvostavat ystävyyttä ja läheisiä ihmissuhteita. Siksi 50 vuotislahjan antaminen on tärkeä tilaisuus, joka osoittaa arvostusta ja kunnioitusta juhlan sankaria kohtaan. 50 vuotiaan lahjaan kannattaa panostaa, koska se on tilaisuus osoittaa juhlan sankarille, kuinka paljon hän on vaikuttanut elämääsi ja kuinka tärkeä hän on sinulle sekä tietenkin muille läheisille. Arvostetun lahjan antaminen osoittaa, että olet ajatellut häntä ja että olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa löytääksesi jotain erityistä. Panostamalla 50 vuotislahjaan voit myös valita lahjan, joka auttaa juhlan sankaria rentoutumaan, nauttimaan elämästä ja antaa hänelle ansaitun tauon kiireisestä arjesta. Lahjan kannattaakin siis olla muisto, joka jää 50v juhlakalun mieleen ja jonka hän arvostaa pitkään.

aa1

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä