Ikimuistoinen 60v lahja tasavuosia täyttävälle

Ilahduta päivänsankaria hauskalla ja arvostetulla lahjalla.

Nokkela 60v lahja

Tuntuuko sinusta siltä, että on aivan täysi mahdottomuus löytää täydellinen 60-vuotislahja joka on jörkihintainen Karikatyyripiirros on vaivaton ja aivan varmasti erilainen lahjaidea, mihin juhlakalu on tottunut ja lahja tullaan varmasti muistamaan vielä vuosienkin päästä.

Karikatyyripiirros on oivallinen 60v lahja, joka kertoo päivänsankarista ja hänen persoonallisuudestaan enemmän kuin esimerkiksi perinteinen konjakkipullo. Karikatyyrin hankkinut juhlavieras saa ansaittua huomiota antaessaan lahjan joka on todella syvällinen.

karikatyyri-ukko (1)

Yksilöllinen lahjaidea

Karikatyyripiirrokseen voidaan tilaajan niin halutessaan lisätä jopa tarkkojakin yksityiskohtia juhlakalusta, joten päivänsankari tulee varmasti huomaamaan kuinka karikatyyripiirroksen antaja on käytettänyt lahjaan reilusti aikaa sekä ollut ajatuksella täysin mukana.

Karikatyyripiirros on erityislaatuinen lahja joka sopii sekä miehelle että naiselle, jolle on hankala keksiä lahjaa, mitä hänellä ei jo olisi. 60 vuotta täyttävä henkilö on kuitenkin tähän ikään mennessä saavuttanut ja nähnyt kaikenlaista, täyttänyt unelmia, kokenut monenlaisia elämyksiä ja saanut erilaisia lahjoja laidasta laitaan. Nyt juhlakalu tietysti odottaa jännityksellä kaikkea sitä, mikä on vielä edessä päin! 60 vuotislahja on usein vaikea ideoida myös sen takia, koska tämän ikäluokan ihmisillä on jo kaikki tarpeelliset harrastustarvikkeen sekä omat kiinnostukset täyttävät tavarat jo hankittu. Jos kuitenkin haluat arvostaa syntymäpäiväsankaria tyylikkäällä ja arvostetulla lahjalla, etkä halua antaa käyttämättömäksi päätyvää turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen elämyslahja, josta riittää iloa ja keskustelunaihetta moneksi vuodeksi eteenpäin. Karikatyyri on lahja, jota voi rehvakkaasti esitellä muille.

Näytä luovuutesi lahjallasi

Monet ihmiset, jotka täyttävät 60 vuotta, väittävät kivenkovaan, että heiltä löytyy jo kaikki, mitä he tarvitsevat. Mutta eikö meistä kaikista ole silti ole mukavaa saada paketti juhlapäivän kunniaksi?

Me kaikki kuitenkin tiedämme sen ikävän tunteen – pitäisi keksiä jokin hauska ja muista juhlavieraista poikkeava lahjaidea, mutta totta tosiaan nykyään ihmisillä on pitkälti jo kaikkea. Onnistuneen ja nokkelan lahjaidean ideoiminen ja hankkiminen on hankalaa ja aikaa kuluttavaa toimintaa. Kun annat päivänsankarille lahjaksi jotain erilaista ja massasta poikkeavaa, todistat olevasi kekseliäs, luova ja huumorintajulla varustettu henkilö, joka pystyy yllättämään kerta toisensa jälkeen.

Karikatyyripiirros on vaivaton ja hauska lahja, jolla teet muut juhlavieraat kateelliksi takuuvarmasti! Et tarvitse muuta kuin valokuvan kohteesta ja me huolehdimme lopusta. Karikatyyri tehdään aina hyväntahtoiseksi, eikä sen tarkoituksena ole tehdä pilkkaa kohteesta.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
199
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Toimitus digitaalisessa muodossa

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
279
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä