karikatyyripiirros-logo

Ikimuistoinen 60v lahja tasavuosia täyttävälle

Ilahduta kuuskymppistä päivänsankaria hauskalla ja arvostetulla lahjalla.

Nokkela 60v lahja

Tuntuuko sinusta siltä, että on aivan täysi mahdottomuus löytää täydellinen 60-vuotislahja, joka on samalla myös järkihintainen? Karikatyyripiirros on vaivaton ja aivan varmasti erilainen lahjaidea, mihin juhlakalu on tottunut ja lahja tullaan varmasti muistamaan vielä vuosienkin päästä.

Karikatyyripiirros on oivallinen 60v lahja, joka kertoo päivänsankarista ja hänen persoonallisuudestaan paljon enemmän kuin esimerkiksi perinteinen konjakkipullo. Karikatyyrin hankkinut juhlavieras saa ansaittua huomiota muilta vierailta antaessaan tasavuosia täyttävälle lahjan joka on todella syvällinen ja muista lahjoista poikkeava.

karikatyyri-HD

Yksilöllinen lahjaidea

Karikatyyripiirrokseen voidaan tilaajan niin halutessaan lisätä jopa tarkkojakin yksityiskohtia juhlakalusta, joten päivänsankari tulee varmasti huomaamaan kuinka karikatyyripiirroksen antaja on käyttänyt lahjaan reilusti aikaa sekä ollut ajatuksella täysin mukana.

Karikatyyripiirros on erityislaatuinen lahja, joka sopii sekä miehelle että naiselle, jolle on hankala keksiä lahjaa mitä hänellä ei jo olisi. 60 vuotta täyttävä henkilö on kuitenkin tähän ikään mennessä saavuttanut ja nähnyt kaikenlaista, täyttänyt unelmia, kokenut monenlaisia elämyksiä ja saanut erilaisia lahjoja laidasta laitaan. Nyt juhlakalu tietysti odottaa jännityksellä kaikkea sitä, mikä on vielä edessä päin! 60v lahja on usein vaikea ideoida myös sen takia, koska tämän ikäluokan ihmisillä on jo kaikki tarpeelliset harrastustarvikkeet sekä omat kiinnostukset täyttävät tavarat jo hankittuna entuudestaan. Jos kuitenkin haluat arvostaa syntymäpäiväsankaria tyylikkäällä ja arvostetulla lahjalla, etkä halua antaa käyttämättömäksi päätyvää turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen elämyslahja, josta riittää iloa ja keskustelunaihetta moneksi vuodeksi eteenpäin. Karikatyyri on lahja, jota voi rehvakkaasti esitellä muille.

Näytä luovuutesi lahjallasi

Monet ihmiset, jotka täyttävät 60 vuotta väittävät kivenkovaan, että heiltä löytyy jo kaikki mitä he tarvitsevat. Mutta eikö meistä kaikista ole silti ole mukavaa saada paketti juhlapäivän kunniaksi?

Me kaikki kuitenkin tiedämme sen ikävän tunteen – pitäisi keksiä jokin hauska ja muista juhlavieraista poikkeava lahjaidea, mutta totta tosiaan nykyään ihmisillä on pitkälti jo kaikkea. Onnistuneen ja nokkelan lahjaidean ideoiminen ja hankkiminen on hankalaa ja aikaa kuluttavaa toimintaa. Kun annat päivänsankarille lahjaksi jotain erilaista ja massasta poikkeavaa, todistat olevasi kekseliäs, luova ja huumorintajulla varustettu henkilö, joka pystyy yllättämään kerta toisensa jälkeen. Et siis todellakaan ole se porukan tylsin kaveri.

Karikatyyripiirros on vaivaton ja hauska lahja, jolla teet muut juhlavieraat kateelliksi takuuvarmasti! Et tarvitse muuta kuin valokuvan kohteesta ja me huolehdimme lopusta. Karikatyyri tehdään aina hyväntahtoiseksi, eikä sen tarkoituksena ole tehdä pilkkaa kohteesta.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä