karikatyyripiirros-logo

Arvostettu 70 vuotislahja

Juhlista ”seittemänkymppistä” päivänsankaria takuuvarmalla hittilahjalla.

Päivänsankarin unelma

Eikö olisi mukavaa antaa lahjaksi jotain tyylikästä ja yllättävää 70 vuotiaalle? Karikatyyripiirros on helppo ja erilainen lahjaidea, joka on myös arvostettu.

Karikatyyripiirros on osuva 70 vuotislahja, joka kertoo tasavuosia täyttävän kohteen elämäntarinasta ja persoonallisuudesta reilusti enemmän kuin moni muu perinteinen ja persoonaton lahja. Tämä lahja tulee olemaan vastaanottajan huulilla vielä pitkään!

Karikatyyripiirrokseen voidaan lisätä tarkkojakin yksityiskohtia 70v syntymäpäiväsankarista, joten kohde varmasti huomaa että lahjaan on käytetty paljon ajatusta sekä aikaa, ja se saa hänet tuntemaan itsensä erityisen tärkeäksi.

EEDF46F8-5273-449B-9F3A-E0921AFDF6A9 (1)

Oivallinen 70 vuotislahja hänelle jolla on jo kaikkea.

Karikatyyripiirros on oivallinen lahja 70 vuotiaalle miehelle tai naiselle, jolle on normaalisti hankalaa keksiä lahjaa, mitä hänellä ei jo entuudestaan löydy. 70 vuotislahja on haasteellinen ideoida ja aikaavievä prosessi, koska tämän ikäluokan ihmisillä on jo kaikki tarpeelliset ja vähemmän tarpeelliset tavarat sekä kokemukset jo hankittuna. Välillä saattaa jopa tuntua, että on hankalaa keksiä mitään hauskaa senioreille, sillä he ovat jo nähneet ja kokeneet yksinkertaisesti kaiken ja uusin tekniikka heitä ei usein kiinnosta. Karikatyyri voi kuitenkin olla juuri tälläinen tarvittava iloinen naurunpyrähdyksiä tuottava lahjaidea. Jos haluat arvostaa juhlittavaa henkilöä erityisen tyylikäkällä ja mieleenpainuvalla lahjalla, etkä tahdo antaa turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen karikatyyri – elämyslahja, josta riittää hauskuutta ja iloa pitkäksi aikaa.

Näytä nokkeluutesi lahjallasi

Hemmottele 70 vuotiasta lahjalla, joka kestää pitkään ja tuo saajalleen lämpimiä muistoja. Tuossa iässä työelämä on jo kaukana takanapäin, joten karikatyyriin kannattaa upottaa rakkaimmat harrastukset ja ehkä jotkin mieleiset esineet tai tärkeät harrastusvälineet, ja jättää työhön liittyvät asiat pois. Iloinen taulu irroittaa varmasti monet makeat naurut päivänsankarilta sekä tuttavilta joille taulua varmasti esitellään räikein naurunpurskahduksin. Tutustu asiakkaidemme aiempiin tilauksiin portfoliossa ja tilaa takuuvarmasti mieleenpainuva ja arvostettu lahja 70 vuotiaalle naiselle tai miehelle!

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä