Arvostettu 70 vuotislahja

Juhlista ”seittemänkymppistä” päivänsankaria takuuvarmalla hittilahjalla.

Päivänsankarin unelma

Eikö olisi mukavaa antaa lahjaksi jotain tyylikästä ja yllättävää 70 vuotiaalle? Karikatyyripiirros on helppo ja erilainen lahjaidea, joka on arvostettu lahjaidea.

Karikatyyripiirros on osuva 70 vuotislahja, joka kertoo tasavuosia täyttävän kohteen elämäntarinasta ja persoonallisuudesta reilusti enemmän kuin moni muu perinteinen ja persoonaton lahja. Tämä lahja tulee olemaan vastaanottajan huulilla vielä pitkään!

Karikatyyripiirrokseen voidaan lisätä tarkkojakin yksityiskohtia 70v syntymäpäiväsankarista, joten kohde varmasti huomaa että lahjaan on käytetty paljon ajatusta sekä aikaa, ja se saa hänet tuntemaan itsensä erityisen tärkeäksi.

EEDF46F8-5273-449B-9F3A-E0921AFDF6A9 (1)

Oivallinen 70 vuotislahja hänelle jolla on jo kaikkea.

Karikatyyripiirros on lahja joka sopii sekä naiselle kuin miehelle, jolle on normaalisti hankalaa keksiä lahjaa, mitä hänellä ei jo entuudestaan löydy. 70 vuotislahja on haasteellinen ideoida ja aikaavievä prosessi, koska tämän ikäluokan ihmisillä on jo kaikki tarpeelliset ja vähemmän tarpeelliset tavarat ja kokemukset jo hankittuna. Jos haluat arvostaa juhlittavaa henkilöä erityisen tyylikäkällä ja mieleenpainuvalla lahjalla, etkä tahdo antaa turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen karikatyyri elämyslahja, josta riittää hauskuutta ja iloa pitkäksi aikaa.

Näytä nokkeluutesi lahjallasi

Hemmottele 70 vuotiasta lahjalla, joka kestää pitkään ja tuo saajalleen lämpimiä muistoja. Tuossa iässä työelämä on jo kaukana takanapäin, joten karikatyyriin kannattaa upottaa rakkaimmat harrastukset ja ehkä jotkin mieleiset esineet, ja jättää työhön liittyvät asiat pois. Iloinen taulu irroittaa varmasti monet makeat naurut päivänsankarilta sekä tuttavilta joille taulua varmasti esitellään. Tutustu asiakkaidemme aiempiin tilauksiin portfoliossa ja tilaa takuuvarmasti mieleenpainuva ja arvostettu 70 vuotislahja.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä