Eläkelahja joka jää mieleen

Eläkkeelle jäävä ansaitsee arvostetun lahjan.

Eläkkeelle tyylillä

Mitä tehdä, kun työkaveri on siirtymässä eläkkeelle ja sopivaa eläkelahjaa on hankala ideoida? Ahdistaako lahjan etsiminen, eikä sen ideoimiseen olisi mahdottomasti aikaa? Haluaisitkö myös antaa eläkelahjaksi jotain todella mieleenpainuvaa ja arvostettua? Porukalla tilattu karikatyyri pelastaa tilanteen! Kuvaan saa mukaan muistoja työajasta, niin ei työkaveritkaan ihan heti unohdu mielestä. Miksei myös pelkkä potretti ilman muistutuksia työajoista olisi myös loistava idea. Eläkkeelle siirtyvälle työkaverille.

Pitkän työuran tehnyt kollega ansaitsee tulla palkituksi, ja varsinkin huomatuksi. Karikatyyrin avulla työnantaja ja/tai työkaverit voivat osoittaa arvostustaan upealla tavalla tykättyä työntekijää kohtaan. Unohda perinteiset viskipullot ja eläkepäivien selviytymispakkaukset – ne eivät takuulla jää lahjan vastaanottajan mieleen.

Muista kollegaa ja nauti samalla antamisen ilosta antamalla eläkelahjaksi pitkään iloa tuova karikatyyripiirros. Karikatyyri toimii lämpimänä muistona yhteisestä ajasta työporukan kanssa tarjoten samalla inspiraatiota ja iloa uusiin eläkepäivien haasteisiin.

Eläkelahja henkilölle, jolla on jo kaikkea

Karikatyyripiirros on lahja joka sopii niin eläkkeelle jäävälle miehelle kuin naiselle, jolta löytyy jo kaikki nippelit ja vempaimet. Eläkkeelle jäävä henkilö on usein sen ikäluokan ihmisiä, jolta löytyy jo entuudestaan enemmän kuin tarpeeksi enemmän ja vähemmän tarpeellisia tavaroita. Jos haluat arvostaa eläkkeelle siirtyvää henkilöä ajattoman tyylikäkällä eläkelahjalla, etkä tahdo myöskään antaa lahjaksi perinteisiä hieman tylsähköjä lahjoja, niin anna lahjaksi pitkäkestoinen elämyslahja, joka tuo hymyn huulille, ja siitä riittää iloa vuosiksi. Kaiken lisäksi sitä voi esitellä rehvakkaasti tuttaville ja muille vieraille.

Henkilö, joka on omistautunut vuosia, ellei jopa vuosikymmeniä elämästään työpaikalleen ja nauttinut ajasta työporukan kanssa, lahja, joka muistuttaa hänen palvelusvuosistaan on todellakin korvaamaton. 

Sano iloisesti ja kunnioittavasti näkemiin – todella ainutlaatuinen läksiäislahja on ikimuistoinen tapa sanoa näkemiin.

Jäikö lahjaidean ideointi viime tippaan? Ei huolta, normaalisti toimitamme ensimmäisen vedoksen 4-5 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, mutta kiireellisissä tapauksissa voimme toimittaa ensimmäisen vedoksen pientä lisämaksua vastaan jopa 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Mitä se maksaa?

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä