karikatyyripiirros-logo

Eläkelahja työkaverille

Eläkkeelle jäävä ansaitsee arvostetun lahjan, joka varmasti jää mieleen.

Eläkkeelle tyylillä

Mitä tehdä, kun työkaveri on siirtymässä eläkkeelle ja sopivaa eläkelahjaa on hankala ideoida? Ahdistaako lahjan etsiminen, eikä työporukalla kuitenkaan ole loputtomasti aikaa lahjan ideoimiseen? Haluaisitkö myös antaa eläkelahjaksi jotain todella mieleenpainuvaa, arvostettua ja yksilöityä? Työporukalla tilattu karikatyyri pelastaa tilanteen! Kuvaan saa mukaan muistoja työajasta, niin ei työkaveritkaan ihan heti unohdu mielestä. Miksei myös pelkkä potretti ilman muistutuksia työajoista olisi myös loistava idea eläkkeelle siirtyvälle työkaverille.

Pitkän työuran tehnyt kollega ansaitsee tulla palkituksi, ja varsinkin huomatuksi. Karikatyyrin avulla työnantaja ja/tai työkaverit voivat osoittaa arvostustaan upealla tavalla tykättyä työntekijää kohtaan. Unohda perinteiset viskipullot ja eläkepäivien selviytymispakkaukset ovat usein hauskoja lahjan antajasta, mutta usein vastaanottajalle ne jäävät täysin käyttökelvottomiksi – eivätkä ne takuulla jää lahjan vastaanottajan mieleen. On paljon mukavampaa antaa lahja, jota sen vastaanottaja ylpeästi esittelee kaikille.

Muista kollegaa ja nauti samalla antamisen ilosta ojentamalla eläkelahjaksi pitkään iloa tuova karikatyyripiirros. Karikatyyri toimii lämpimänä muistona yhteisestä ajasta työporukan kanssa tarjoten samalla inspiraatiota ja iloa uusiin eläkepäivien haasteisiin.

Hauska eläkelahja henkilölle, jolla on jo kaikkea

Karikatyyripiirros on lahja joka sopii niin eläkkeelle jäävälle miehelle kuin naiselle, jolta löytyy jo kaikki nippelit ja vempaimet. Eläkkeelle jäävä henkilö on usein jo sen ikäluokan ihmisiä, jolta löytyy entuudestaan kaikkia enemmän ja vähemmän tarpeellisia tavaroita. Jos haluat arvostaa eläkkeelle siirtyvää henkilöä ajattoman tyylikäkällä eläkelahjalla, etkä tahdo myöskään antaa lahjaksi perinteisiä hieman tylsähköjä lahjoja, niin anna lahjaksi pitkäkestoinen elämyslahja, joka tuo hymyn huulille ja siitä riittää iloa vuosiksi eteenpäin. Kaiken lisäksi sitä voi esitellä rehvakkaasti tuttaville ja muille vieraille.

Henkilö, joka on omistautunut vuosia, ellei jopa vuosikymmeniä elämästään työpaikalleen ja nauttinut ajasta työporukan kanssa, lahja, joka muistuttaa hänen palvelusvuosistaan on todellakin korvaamaton. 

Sano iloisesti ja kunnioittavasti näkemiin – todella ainutlaatuinen läksiäislahja on ikimuistoinen tapa sanoa näkemiin.

Jäikö lahjaidean ideointi viime tippaan? Ei huolta, normaalisti toimitamme ensimmäisen vedoksen 4-5 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä, mutta kiireellisissä tapauksissa voimme toimittaa ensimmäisen vedoksen pientä lisämaksua vastaan jopa 24 tunnin sisällä. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Mitä se maksaa?

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä