karikatyyripiirros-logo

Hääpäivälahja joka jää mieleen

Upea yhteinen lahja pitkän taipaleen yhdessä taittaneille.

Hääpäivälahja, jota arvostetaan

Oletko etsimässä hieman erilaista ja mieleenpainuvaa häälahjaa? Hääpäivä on lyhyt, mutta muistot säilyvät aina! Mutta mitäpä sitten antaisitkaan hääpäivälahjaksi – siinäpä vasta pulma. Karikatyyripiirros vanhemmille tai ystäville on upea ja takuuvarmasti lahjan saajaa oikeasti ilahduttava hääpäivälahja.

Hääpäivä on tärkeä tapahtuma monen pariskunnan yhteisellä tiellä – varsinkin jos kyseessä on pari, joilla on takanaan jo vuosien tai jopa vuosikymmenien edestä yhdessäoloa.

Hääpäivälahjaa miettiessä usein tuskastumme, koska hyvää ja molemmille osapuolille osuvaa lahjaa on oikeasti hankala ideoida. Monessa tapauksessa paras lahja onkin juuri yhteinen kokemus tai elämys, mutta totta tosiaan molemmille mieleisen kokemuksen löytäminen on todella aikaa vievää ja hermoja raastavaa. Kun annat hääpäivälahjaksi tyylikkään karikatyyripiirroksen, on tapahtuma varmasti myös mieleenpainuva itse lahjan antajalle, sillä lahjan avaaminen paketista saa aikaan iloisia ilmeitä ja reheviä naurahduksia ja näin ollen myös lahjan antajalle tulee ansaitusti tärkeä olo.

Anna arvosttetu häälahja

Karikatyyri on nappilahja niin häälahjaksi tuoreelle avioparille kuin myös hääpäivälahjaksi yhdessä vietettyjen tasavuosien juhlistamiseksi. Piristä juhlaparin arkea ja yhdistä rakkaita ihmisiä yhä syvällisemmin toisiinsa. Elämyksellisistä lahjoista muotoutuu loppuelämän kestäviä yhteisiä muistoja, jota ovat rakkaita ja erityisen vaalittuja.

Hääpäivän kunniaksi on hienoa muistoo puolisoa, vanhempia tai ystäviä hauskalla ja varmasti ennalta-arvaamattomalla hääpäivälahjalla. Hääpäivä on oivallinen hetki myös katsoa taaksepäin avioparin yhteisiä muistoja. Nämä kauniit muistot voidaan sisällyttää karikatyyritauluun erilaisina taustoina, esineinä ja sisäpiirin vitseinä.

Mitä se maksaa?

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
168
  • 2 Henkilöä
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
248
  • 2 Henkilöä
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä

Hääpäivälahjan historiaa

Hääpäivän historian juuret yltävät aina keskiajalle asti. Euroopan saksalaisilla alueilla mies kruunasi vaimonsa hopealla 25-vuotis hääpäivänä. Jos aviopari oli onnekas ja he nauttivat pitkästä elämästä, kultainen seppele viestitti heidän 50-vuotis hääpäiväänsä. Myöhemmin hääpäivien luetteloon onkin lisätty paljon muitakin tärkeitä merkkivuosia 25. Ja 50. vuosipäivän lisäksi ja nykyään listalta löytyy tärkeät virstanpylväät jopa kolmellekymmenelle eri hääpäivälle. On paperia, pumpulia, posliinia ja platinaa. Varsinkin kultahäät ja hopeahäät ovat tunnettuja tärkeitä merkkipäiviä ympäri maailman. Muiden hääpäivien nimet ja niiden symboliikka vaihtelevat eri maittain. 

Hääpäivän juhlistaminen ja huomioiminen on erittäin kaunis ja arvostettu ele ja se toimii samalla upeana tilaisuutena osoittaa rakkautta ja arvostusta juhlapäivää viettäviä kohtaan.