karikatyyripiirros-logo

Huumorilahja

Anna lahjaksi jotain hauskaa ja huumorilla höystettyä!

Hauska lahja - ei tosikoille!

Hauskat ja humoristiset lahjat tuovat hymyn juhlakalun huulille.

Lahjan antamista ei tarvitse ottaa aina kovin vakavasti, vai mitä? Hauska huumorilahja lahja sopii loistavasti kaikkiin juhlapäiviin, kunhan vaan muistaa miettiä millaiselle henkilölle lahja on tulossa. Jos huumorilahjan antaminen epäilyttää vähänkin, niin silloin on yleensa parempi idea valita jokin vähemmän hauska lahja. Jos lahjan vastaanottajalta kuitenkin löytyy roppakaupalla huumorintajua niin jatka lukemista!

Kun huumorilahjan valitsee hyvällä maulla, eikä sen tarkoituksena ole kuitenkaan tehdä pilkkaa lahjan vastaanottajasta, on takuuvarmaa että lahja tuo iloa saajallensa jopa vuosikymmeniksi eteenpäin, eikä lahja jää pölyyntymään juhlapäivän jälkeen käyttämättömänä kaapin perukoille. Karikatyyri on lahjaidea, jota esitellään ylpeästi kaikille vierailijoille ja naapureille.

Kuten sanottua, tämä lahja ei sovi nirppanokille, vaan nimenomaan niille henkilöille, joille kehtaa ojentaa huumorilahjan ilman epäilystä.

Kurkista portfolioomme ja tutustu millaisia teoksia olemme tehneet muille asiakkaillemme. Ihastut varmasti työn laatuun ja sitä myötä loistavaan hinta-laatusuhteeseen.

Huumoria ei ole koskaan liikaa

Nykyään ihmisillä on jo kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista, joten ymmärrettävästi juhlakaluun on vaikeaa tehdä vaikutusta omalla lahjalla. Toki viskipullo on monelle mieleinen lahja, mutta se ei pahemmin herätä tunteita lahjan saajassa ja se jää nopeasti unholaan heti pullon tyhjennyttyä. Jos haluat tehdä vaikutuksen  lahjan saajaan niin anna lahjaksi karikatyyripiirros –  todellinen huumorilahja! Karikatyyri tekee saajansa takuuvarmasti iloiseksi ja lahja ei jää unholaan!

Lahjan hankkiminen, se ikuinen riesa. Mitä hankkisi lahjaksi ihmisille, kenellä on jo kaikkea, eikä oikein tarvitse mitään uutta ja ihmeellistä. Me tiedämme sen tunteen! Olemme tehneet lahjan hankkimisesta helppoa, hauskaa ja vaivatonta. Anna meille vain lisätiedot päivänsankarista kuvien kera, ja me hoidamme loput.

Loistava lahjaidea ystävälle, tuparilahjaksi, syntymäpäivälahjaksi, pikkujouluun jne. Karikatyyripiirros ei ole ihan tavallinen lahja, vaan sellainen, jota lahjansaajalla tuskin vielä löytyy. Takuuvarmat naurut!

Älä ole tylsä - anna lahjaksi huumorilahja

Miksi juhlatilaisuuksissa kaikkien pitäisi olla aina vakavia ja jäykkiä, ja antaa ennalta-arvattavia sekä jopa hieman tylsiä lahjoja? Eikö sen sijaan olisi paljon mukavampaa irroitella ja antaa lahjaksi jotain hauskaa ja mieleenpainuvaa? Esimerkiksi tasavuosia täyttävän kekkereissä ei ole mitään sen parempaa, kuin hauska lahja jännityksen laukaisemiseksi joka takuuvarmasti saa suuren suosion! Voit vain kuvitella sen tunteen kun juuri sinun lahjasi saa koko juhlaväen remakkaan nauruun – se on merkki siitä että nyt sinun lahjaideasi meni täysin nappiin.

Huumorilahjat ovat sellaisia, jotka ironialla tai sisäpiirin vitseillä saavat kaikki hyvälle tuulelle. 

Onnistunut hauska lahja esittää jonkin ehdottomasti persoonallisen piirteen,  jonka myötä se onnistuu liittymään saajaansa ja muuttumaan juuri hänelle tarkoitetuksi.

Tutustu aiemmin tekemiin teoksiimme ja kurkkaa karikatyyrin hinta alta. Kerrankin sinulla on mahdollisuus antaa humoristinen lahja, joka ei käy kukkaron päälle.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä