karikatyyripiirros-logo

Unohtumaton lahja erämiehelle

Mairea hymy erämiehen huulille!

Se erilainen ja jännittävä lahja

Jos sinulla on pyöreitä vuosia täyttävä erämies lähipiirissäsi, saatat miettiä, millainen lahja sopisi hänelle parhaiten. Erämiehet ovat usein hyvin käytännöllisiä ja arvostavat lahjoja, jotka auttavat heitä selviytymään luonnossa.

Erämies on yleensä innostunut luonnosta ja kaikista sen tarjoamista mahdollisuuksista. Tämän vuoksi hän arvostaa lahjaa, joka auttaa häntä nauttimaan luonnosta entistäkin enemmän. 

Yksi hyvä ja itsestäänselvä lahjaidea erämiehelle on retkeilyvarusteet. Hyvät retkeilyvarusteet auttavat erämiestä selviytymään luonnossa, joten ne ovat aina tervetulleita lahjoja. Esimerkiksi laadukas makuupussi, retkikeitin tai vaelluskengät ovat käytännöllisiä ja arvostettuja lahjoja.

Toinen hyvä lahjaidea on erilaiset veitset ja työkalut. Erämies tarvitsee aina terävän veitsen tai monitoimityökalun retkillä, joten nämä ovat hyödyllisiä lahjoja. Voit valita esimerkiksi eränkävijän. 

Nämä perinteiset erämieslahjat eivät välttämättä tule yllättämään lahjan saajaa ja huonoimmassa tapauksessa ne eivät ole edes mieleisiä ja jäävät täysin käyttämättömiksi. Mutta mitäpä jos antaisit erämiehelle lahjaksi jotakin yllättävää ja hauskaa kuten karikatyyrin!

Erilainen ja yllättävä karikatyyrilahja

Kolmas lahjaidea erämiehelle on personoitu karikatyyri lahjaksi. Karikatyyri on hauska ja persoonallinen tapa ilahduttaa erämiestä. Valitsemalla erämiehen harrastuksiin ja luonteeseen sopivan karikatyyrin, lahja saa henkilökohtaisen ja ainutlaatuisen kosketuksen. Karikatyyri voi olla esimerkiksi kuvitus erämiehestä kalassa tai metsästämässä. Tämä lahjaidea ei vain ilahduta erämiestä, vaan myös osoittaa, että olet ajatellut häntä henkilökohtaisesti.Lopuksi, lahjan valinnassa kannattaa aina pitää mielessä erämiehen intohimo luontoon ja siellä retkeilyyn. Miksi kannattaa hankkia erämiehelle lahjaksi karikatyyri?

 1. Henkilökohtainen: Karikatyyri on henkilökohtainen lahja, koska se on piirretty juuri lahjan saajasta. Tämä tekee lahjasta ainutlaatuisen ja erityisen.

 2. Hauska: Karikatyyri on usein hauska, joten se tuo takuuvarmasti iloa ja naurua lahjan saajalle.

 3. Muisto: Karikatyyri voi toimia muistona jostakin erityisestä hetkestä tai tapahtumasta. Esimerkiksi jos erämies on ollut mukana hupaisessa eräretkessä, karikatyyri voi muistuttaa häntä siitä aina kun hän katselee sitä.

 4. Persoonallinen: Erämies saattaa arvostaa persoonallista lahjaa, joka kuvastaa hänen harrastustaan tai kiinnostuksen kohteitaan. Karikatyyri, joka kuvaa erämiestä luonnossa on juurikin tällainen lahja.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
 • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
 • Tyylitelty yksivärinen tausta
 • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
 • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
 • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
 • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
 • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
 • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
 • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä