karikatyyripiirros-logo

Tyylikäs lahja isälle

Juhlista isää lahjalla, jonka hän on varmasti ansainnut.

Lahja isälle, joka sopii kaikkiin tilanteisiin

Eikö olisi mukavaa erilainen ja yllättävä lahja isälle? Karikatyyripiirros on helppo ja erilainen lahjaidea, joka on takuuvarmasti arvostettu. Olipa kyseessä sitten joululahja, syntymäpäivälahja tai isänpäivälahja, karikatyyripiirros on helppo lahjaidea, jota katsellaan hymy korvissa vielä pitkään!

Karikatyyripiirros on osuva lahja isälle, joka kertoo isän elämäntarinasta ja persoonallisuudesta enemmän kuin moni muu perinteinen ja varsin persoonaton lahja. Tämä lahja tulee olemaan vastaanottajan huulilla vielä pitkään ja kaverit kuulevat siitä varmasti!

Karikatyyriin voidaan lisätä tarkkojakin yksityiskohtia isästä, joten hän tulee varmasti huomaamaan, että lahjaan on käytetty paljon ajatusta sekä aikaa. Tämä lahja ja saa hänet tuntemaan itsensä erityisen tärkeäksi.

syntymapaivalahja-miehelle

Oivallinen lahja isälle, jolla on jo kaikkea.

Ajatuksella ja rakkaudella ideoidussa isänpäivälahjassa on selvästi nähtävillä isän persoona ja joskus jopa unelmatkin! Täydellinen lahja on varsinkin eettinen sekä ekologinen. Lahjapakettiin voi ja jopa kannattaakin yhdistää myös jokin aineeton lahja kuten yhteistä tekemistä tai hemmotteluhetki. Karikatyyripiirros on lahja joka sopii isälle, jolle on aina hankalaa keksiä sopivaa lahjaa, mitä hänellä ei jo entuudestaan olisi. Isällä kun usein tuppaa olemaan kaikki tarpeelliset ja vähemmän tarpeelliset tavarat ja kokemukset jo hankittuna. Esimerkiksi isänpäivälahja on monesti haasteellinen ideoida ja kaiken lisäksi se on todella aikaa vievä episodi. Jos haluat arvostaa isää erityisen persoonallisella ja mieleenpainuvalla lahjalla,  niin ojenna isänpäivälahjaksi pitkäkestoinen karikatyyri elämyslahja, josta riittää hauskuutta ja iloa pitkäksi aikaa.

Älä ole tylsä - anna isälle arvostettu lahja

Oletko sinäkin huomannut kuinka etenkin tasavuosia täyttävien juhlissa on tapana olla kovin vakavina ja jäykköinä? Juhlavieraat ojentavat ennalta-arvattavia lahjoja juhlista toiseen. Viskipullo, selviytymispakkaus, Iittalan lasiesineet, vaatteita jne. Päivänsankari on toki otettu, kun juhlapaikalle on saapunut vieraita pilvin pimein, mutta eikö perinteiset lahjat ole silti hieman tylsiä? Olisiko aika poiketa massasta ja olla juhlien ilopilkku keventämällä tunnelmaa ja ojentaa päivänsankarille lahjaksi hauskan ja ennen kaikkea ennalta-arvaamattoman lahjan?

Juhlakalua leikkisästi ironialla tai vitseillä kuvaava lahja saa takuuvarmasti ihan kaikki juhlapaikalla olijat hyvälle tuulelle ja tätä lahjaa esitellään vielä pitkään kaikille tutuille ja tuttaville. Hemmottele isää lahjalla, joka kestää pitkään ja tuo saajalleen lämpimiä muistoja. Tästä ei lahja isälle enää parane!

Ja mikä parasta, karikatyyri on vielä kaiken lisäksi edullinen lahja! Tarjoamme piirroksen ylpeästi Suomen edullisimpaan hintaan. Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin karikatyyreistä tai laita meille viestiä alla allaolevalla lomakkeella. Vastaamme sinulle alle vuorokaudessa. Kerrankin sinulla on mahdollisuus antaa isälle humoristinen lahja, joka menee nappiin.

karikatyyri-50v (1)

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä