karikatyyripiirros-logo

Mieleenpainuva lahja metsästäjälle

Yllätä metsästäjäystäväsi huikealla lahjalla!

Se hauskin lahja metsästäjälle

Metsästäjien lahjavalikoimasta löytyy monenlaisia vaihtoehtoja, mutta hyvän lahjan valinta voi joskus olla haasteellista. Maallikon voi olla hankalaa tietää mitä metsästäjät arvostavat lahjoina ja mitkä ovat ne hyvän lahjan ominaisuudet.

Metsästäjälle annettavan lahjan tärkeimmät ominaisuudet ovat usein käytännöllisyys ja hyödyllisyys. Metsästäjälle hyvä lahja on sellainen, jota hän voi käyttää metsästysreissuillaan tai joka helpottaa ja tehostaa hänen metsästyspuuhiaan. Lahjan ei tarvitse olla kallis tai pramea, vaan pikemminkin käytännöllinen ja toimiva.

Yksi suosittu lahja metsästäjille on erilaiset metsästysvaatteet ja -varusteet. Hyvä metsästysasu suojaa viimalta ja sateelta, ja sen lisäksi vaatteiden on oltava mukavia ja liikkumista estämättömiä. Tarpeellisia varusteita ovat esimerkiksi kiväärikotelo, patruunavyö, metsästyspuukko ja käsineet. Näitä kaikkia tarvitaan metsästysreissuilla ja ne helpottavat metsästäjän arkea.

Toinen hyvä lahjaidea metsästäjälle on laadukas kaukoputki tai kiikaritähtäin. Nämä ovat tärkeitä välineitä, joita metsästäjä tarvitsee tarkka-ampumiseen ja metsästysalueen tarkkailuun.

Mutta eikö nämä perinteiset lahjat metsästäjälle olekin hieman tylsiä ja ennalta-arvattavia? Haluaisitko rikkoa pankin ja antaa lahjaksi jotakin todella huikeaa, arvostettua ja mieleenpainuvaa? Karikatyyri on juuri sellainen lahja!

Ei ainaisia metsästyrtarvikkeita

Karikatyyri on erinomainen lahja metsästäjälle, sillä se on persoonallinen ja hauska tapa muistaa metsästäjää hänen harrastuksessaan. Karikatyyrikuva voi kuvata metsästäjän hahmoa hänen omassa metsästyspuuhassaan tai esimerkiksi hänen lempieläintään. Tällainen lahja on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen, joka saa metsästäjän tuntemaan itsensä arvostetuksi ja huomatuksi. Lisäksi karikatyyri voi toimia myös sisustuselementtinä metsästäjän kodissa tai metsästysmajassa.

Karikatyyri on persoonallinen ja hauska lahja, joka saa metsästäjän tuntemaan itsensä erityiseksi. Se on uniikki tapa muistaa metsästäjää hänen harrastuksessaan.
Karikatyyri on henkilökohtainen, sillä karikatyyrikuva tehdään aina lahjan saajalle, ja toista samanlaista ei ole olemassa. Tämä tekee lahjasta erityisen.
Karikatyyri on myös arvostettu ja ainutlaatuinen lahja, jolla myös lahjan antajana osoitat, että olet ajatellut lahjan saajaa ja hänen harrastustaan.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä