karikatyyripiirros-logo

lahja miehelle jolla on jo kaikkea

Kerrankin helppo lahja hänelle jolta löytyy jo kaikki vimpaimet ja vempaimet.

Erilainen lahjaidea.

Mitä antaa lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea? Kun tavanomaiset lahjaideat eivät enää ole vaihtoehto, me autamme sinua ideoimaan lahjan, jolla et varmasti jätä ketään kylmäksi. 

Klassinen paita, tyylikkäät asusteet ja perinteinen viskipullo ovat kaikki iättömiä lahjoja miehelle kuin miehelle, joka osaltaan on kyllä varmasti hyvä valinta, mutta ovatko nämä erikoisia ja mieleenjääviä lahjoja, joilla juhlakalu tuntee itsensä erityiseksi?

Joka vuosi moni kohtaa saman ongelman. Pitäisi ostaa hyvä lahja miehelle, jolla on jo kaikkea mitä hän ikinä tarvitseekaan. Kovin monikaan ei haluaisi antaa kasvotonta lahjakorttia, eikä sukkia tai varsinkaan alushousuja.

Anna siis lahjaksi ikimuistoinen karikatyyri, jota ei lahjan saajalta varmasti jo entuudestaan löydy. Kaikenlisäksi karikatyyripiirros on yksi persoonallimmista lahjoista mitä maa päällään kantaa. Teokseen voidaan lisätä paljonkin tarkkoja ja hauskoja yksityiskohtia kohteen elämästä, persoonallisuudesta sekä harrastuksista. Näin tarkasti yksilöity lahja ei voi mennä vikaan ja lahjan saaja ilahtuu takuuvarmasti. Jos kaiken lisäksi saajalta löytyy vielä roppakaupalla huumorintajua, niin on nappilahja sinetöity.

Lahjaideat vähissä?

Oletko sinäkin huomannut, ettei keskustelupalstojen lahjavinkeistä enää löydy mitään uusia ja erilaisia ideoita? Lahjaidea miehelle voi joskus aiheuttaa harmaita hiuksia, mutta ei suinkaan aihetta paniikkiin, koska meiltä kyllä löytyy lahja tilanteeseen kuin tilanteeseen miehelle, jolla on jo kaikkea.

Erityisesti miehelle, isälle ja veljelle lahjojen hankinta tuottaa aina päänvaivaa ja tuntuu, että esimerkiksi äidille ja siskolle on paljon helpompi ideoida lahjaa, kuin miehelle. Välillä tulee ostettua lahjoja miehille viime hetken paniikissa, ja sillon ei tule ostettua lahjoja, jotka ovat oikeasti hyviä.

Mietitkö sinä vieläkin, mitä ostaa lahjaksi miehelle? Anna karikatyyri lahjaksi miehelle jolla on jo kaikkea ja lahjasi on varmasti juhlien keskipiste, sillä tämä lahja ei jää huomiotta.

Älä ole tylsä lahjan antaja

Juhlatilaisuuksissa on yleensä tapana olla suhteellisen vakavia ja jäykkiä. Lahjaksi ojennetaan aina ennalta-arvattavia, jopa ehkä hieman mitäänsanomattomia lahjoja? Miksi et hieman irrottelisi ja antaisi päivänsankarille hauskan ja arvostetun lahjan? Kyseessä on kuitenkin lahja miehelle, jolla on jo kaikkea, eli varmasti muillakin juhlavierailla on ollut hankaluuksia ideoida lahjaa ja suurella todennäköisyydellä heidän ojentamat lahjat ovat yleisiä ja jopa tylsiä. Mikä onkaan parempaa kuin olla juhlien tyylikkäimmän lahjan ojentaja. Katsot vierestä kun juhlakalu avaa paketin ja koko juhlaväki räjähtää makeaan nauruun. Tällä lahjaidealla saat varmasti suuren suosion! – se on merkki, että nyt juuri sinun lahjaideasi meni täysin nappiin.

Erilainen ja hauska lahja miehelle, jolla on jo kaikkea saa ironiallaan tai sisäpiirin vitseillä kaikki juhlavieraat hyvälle tuulelle. 

Tutustu portfoliosta aiempiin tilauksiimme, lue usein kysytyimmät kysymykset ja kurkkaa karikatyyrin hinta alta. Kerrankin sinulla on mahdollisuus antaa päivänsankarille lahjojen mersu, joka ei kuitenkaan käy kukkaron päälle. 

Mitä se maksaa?

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä