karikatyyripiirros-logo

Ainutlaatuinen lahja naiselle

Anna naiselle lahjaksi jotain muuta kuin annalta-arvattavia tuttuja ja turvallisia lahjoja.

Hauska lahja naiselle jolla on jo kaikkea

Etsitkö täydellistä lahjaa naiselle? Tuntemasi naisella löytyy kaikki tarpeellinen ja vähemmän tarpeellinen jo entuudestaan? Netin keskustelupalstat ovat pullollaan kysymyksiä mitä kannattaisi antaa naiselle lahjaksi. Unohda kulhot sekä kipot ja anna naiselle lahjaksi jotain hauskaa ja erilaista! Tasavuosia täyttäville daameille on tapana antaa  lahjaksi jotain erityistä ja mieleenpainuvaa. Harmittavan usein erikoisiksi kuvitellut tavarat ovat kuitenkin jo liian tavallisia lahjoja useimmille naisista. Hanki siis synttärisankarille elämyslahja karikatyyrin muodossa. Tälläistä ei jokaiselle naisella ole!

Paras lahja naiselle on sellainen, joka saa juhlakalun tuntemaan olonsa tärkeäksi ja rakastetuksi. Silloin kun lahjavalinta osuu täydellisesti napakymppiin, on lahja mukana päivänsankarin elämän mukana samalla muistuttaen tärkeästä päivästä ja lahjan antajasta.

Haluatko kertoa lahjallasi naiselle kuinka paljon hän sinulle merkitsee? Tai haluatko kenties kertoa hänelle kuinka paljon häntä rakastat? Anna lahjaksi hyväntuulinen karikatyyripiirros, jolla saat varmasti hymyn lahjan vastaanottajan huulille.

Ainutlaatuinen lahja ainutlaatuiselle naiselle

Usein sopivan lahjan ideoiminen naiselle on todella haastava toimenpide, varsinkin jos kyseessä on tasavuosia täyttävä kohde, jolloin normaali tai perinteinen lahja ei tule missään nimessä kyseeseen. Mikä tekee valinnasta vielä hankalampaa on fakta kuinka nykynaisilla tuppaa jo olemaan paljon tärkeitä tavaroita entuudestaan. 

Sopivan lahjan hankinta naiselle on haasteellinen prosessi, mutta sitä suurempi on onnistumisen tunne, kun viimein löytää sen täydellisen lahjan, joka sopii kuin nenä päähän.

Anna naiselle lahjaksi yksilöllinen ja 100% personoitu lahja joka jaksaa ilahduttaa vielä useita vuosia lahjan antamisen jälkeenkin. Teokseen on mukava lisätä kohteelle tärkeitä harrastuksia ja luonteenpiirteitä, jolloin kuvasta saadaan todella yksilöllinen.

Ttärkeintä ei aina ole lahjan hinta, vaan sen takana oleva ajatus ja lahjan ideoimiseen käytetty aika ja vaiva. Siksi, jos lahja on henkilökohtainen tai sen tarkoitus on palvella juuri vastaanottajaa, niin se on takuulla kallisarvoisempi ja muistettavampi kuin pelkästään hintalapultaan todella kallis lahja. 

 

Hauska lahja naiselle jolla on jo kaikkea

Karikatyyri on muotokuva, jossa tarkoituksena on korostaa kohteen ulkoisia piirteitä, sekä mahdollisuuksien mukaan myös hänen persoonallisuuttaan. Karikatyyri piirretään aina hyväntahtoiseksi, eikä sen tarkoituksena ole todellakaan tehdä pilkkaa kenestäkään – päinvastoin! Karikatyyri tuo piirrettävän kohteen esille hauskalla, mutta yhtälailla ajattoman tyylikkäällä tavalla. Jokainen teos on 100% käsin piirretty ja yksilöity kohteen taustatietojen perusteella. Toista samanlaista teosta ei ole olemassa. 

Kurkkaa galleriasta aiemmin tehtyjä tilauksia ja lue samalla myös usein kysytyimmät kysymykset. Jos mieleen jäi vielä kysymyksiä, niin laita meille ihmeessä viestiä ja vastaamme niihin mahdollisimman pikaisesti. Alta löydät Suomen edullisimmat karikatyyri hinnat. Voit tilata teoksen joko digitaalisessa muodossa, jolloin voit tulostaa kuvan itse, tai valmiiksi tulostettuna, kehystettynä ja lähimpään postiin toimitettuna.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä