karikatyyripiirros-logo

Unohtumaton lahja opettajalle

Yllätä opettaja arvostetulla kiitoslahjalla.

Arvostettu lahja arvostetusta työstä

Lahjan antaminen opettajalle on yksi tapa osoittaa arvostusta ja kiitollisuutta hänen tekemästään työstä. Opettajat ovat merkittävässä roolissa yhteiskunnassa, sillä he ovat vastuussa tulevien sukupolvien koulutuksesta ja kasvatuksesta. He työskentelevät ahkerasti varmistaakseen, että oppilaat saavat parhaan mahdollisen koulutuksen ja tulevat menestyksekkääksi tulevaisuudessa.

Lahjan antaminen opettajalle on tyylikäs tapa ilmaista kiitollisuutta ja tunnustusta opettajan työstä ja sitoutumisesta opiskelijoiden oppimiseen ja kehitykseen. 

Lahjan antaminen voi myös auttaa kannustamaan opettajaa jatkamaan hyvää työtään ja motivoimaan häntä kehittymään ammatillisesti. Se voi auttaa opettajaa tuntemaan, että hänen työnsä arvostetaan ja että hänellä on merkityksellinen vaikutus oppilaidensa elämään.

Erilainen ja yllättävä karikatyyrilahja

Sopivan lahjan ideoiminen opettajalle voi olla hankalaa. Muista opettajaa upealla karikatyyrillä ja nauti samalla antamisen ilosta ojentamalla muistolahjaksi pitkään iloa tuova karikatyyripiirros. Karikatyyri toimii lämpimänä muistona yhteisestä ajasta tarjoten samalla inspiraatiota ja iloa uusiin haasteisiin.

Karikatyyri on lahja joka sopii loistavasti niin miehelle kuin naiselle, jolta löytyy jo kaikki nippelit ja nappelit.  Jos haluat arvostaa opettajan tekemää tärkeää työtä ajattoman tyylikäkällä lahjalla, etkä tahdo myöskään antaa lahjaksi perinteisiä hieman tylsähköjä lahjoja, niin anna lahjaksi pitkäkestoinen elämyslahja, joka tuo hymyn huulille ja siitä riittää iloa vuosiksi eteenpäin. Kaiken lisäksi sitä voi esitellä rehvakkaasti tuttaville ja muille vieraille.

Muista myös kirjoittaa opettajalle henkilökohtainen kiitosviesti taulun mukana. Kiitoksia ja arvostusta ei voi koskaan osoittaa liikaa, ja henkilökohtainen viesti tekee kiitoslahjasta vielä merkityksellisemmän.

Tärkeintä on, että ilmaiset kiitollisuutesi opettajalle, sillä pienikin ele voi merkitä paljon ja kannustaa opettajaa jatkamaan tärkeää työtään.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä