karikatyyripiirros-logo

lahjaidea miehelle

Juhlista miehen tärkeää päivää lahjalla, jonka hän on varmasti ansainnut.

Lahjaidea miehelle joka sopii kaikkiin tilanteisiin

Eikö olisi mukavaa keksiä erilainen ja massasta poikkeava lahjaidea miehelle? Karikatyyripiirros on helppo ja varmasti uniikki lahjaidea, joka on myös korkealle arvostettu sekä takuulla sellainen lahja, jota vastaanottaja ei osaa odottaa. Mieleenpainuva yllätys on taattu. Olipa kyseessä sitten miehen joululahja, syntymäpäivälahja tai isänpäivälahja, karikatyyri on helppo ja kekseliäs lahjaidea miehelle. Tätä lahjaa katsellaan hymy korvissa vielä vuosikaudet!

Karikatyyri on osuva lahja, joka kertoo miehen elämäntarinasta ja persoonallisuudesta paljon enemmän kuin moni muu perinteinen ja varsin persoonaton lahja. Toki perinteinen viskipullo tai sukat sinällään monelle miehelle mieluinen lahja, joka menee käyttöön, mutta ovatko ne sellaisia lahjoja, jotka lahjan vastaanottaja muistaa vielä vuosienkin päästä, tai esittelee niitä rehvakkaasti naapureille ja muille tuttaville? Karikatyyri on lahja, joka tulee olemaan vastaanottajan huulilla vielä pitkään ja kaikki kaverit kuulevat siitä aivan varmasti!

Karikatyyriin voidaan lisätä paljon hauskoja ja jopa pikkutarkkoja yksityiskohtia kohteen harrastuksista ja persoonallisuudesta, joten vastaanottaja tulee varmasti huomaamaan kuinka paljon lahjaan on käytetty ajatusta sekä aikaa. Tämä lahja ja saa hänet tuntemaan itsensä erityisen tärkeäksi ja arvostetuksi!

karikatyyri-mieshahmo (1)

Lahjaidea miehelle, jolla on jo kaikkea

Ajatuksella ja tunteella ideoidussa lahjassa on selvästi nähtävillä miehen persoona ja joskus jopa unelmatkin! Täydellinen lahja on varsinkin nykypäivänä eettinen sekä ekologinen. Karikatyyripiirros on lahja joka sopii miehelle, jolle on hankalaa keksiä sopivaa lahjaa, mitä hänellä ei jo entuudestaan olisi. Varsinkin tasavuosia täyttävälle lahjan ideointi on usein todella tuskallista, sillä lahjan pitäisi olla jotakin massasta poikkeavaa ja samalla mieleenpainuvaa. Kaiken lisäksi nykymiehillä tuppaa olemaan jo kaapit pullollaan omiin harrastuksiin ja kiinnostuksen kohteisiin liittyviä asioita ja esineitä. Jos haluat arvostaa juhlakalua erityisen persoonallisella ja mieleenpainuvalla lahjalla ja päästää miehen sisäisen leikkimielisen lapsen valloilleen, niin kääri lahjapakettiin pitkäkestoinen karikatyyri-elämyslahja, josta riittää iloa ja naurua pitkäksi aikaa. 

Näytä nokkeluutesi lahjallasi

Vanha kunnon selviytymispakkaus on perinteinen lahja tasavuosia täyttävälle miehelle. Selviytymispakkaus on sisänsä nokkela lahja, mutta tasavuosia päivänsankari osaa takuuvarmasti odottaa saavansa kyseisen lahjan, joten sillä lahjalla ei hauskasta ajatuksesta huolimatta pääse yllättämään lahjan saajaa. Jos haluat olla nokkela ja antaa lahjaksi jotain muuta kuin ennalta-arvattavan lahjan kuten auton lukkosulaa, lämpimät villasukat, tai viskipullon, niin anna miehelle lahja, joka kestää pitkään ja tuo saajalleen lämpimiä muistoja. Iloinen piirros irroittaa varmasti monet makeat naurut koko juhlaseurueen voimin. Tästä ei lahja miehelle enää parane! Sopii erinomaisesti niin miehelle, veljelle, pojalle, isälle, isoisälle, vaarille tai papalle, sillä tämä on lahja mitä jokainen mies osaa takuuvarmasti arvostaa korkealle. 

Tutustu aiemmin tekemiin teoksiimme galleriasta ja kurkkaa Suomen edullisimman karikatyyrin hinta alta. Kurkkaa myös usein kysytyt kysymykset. Voit myös jättää meille kysymyksen alla olevalla lomakkeella ja vastaamme kysymykseesi vuorokauden sisällä. Kerrankin sinulla on mahdollisuus antaa hauska ja kekseliäs lahja, joka ei käy kukkaron päälle.

hinnasto

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä