Ikimuistoinen läksiäislahja

Työkaveri tai ystävä jäämässä eläkkeelle? Hyvän läksiäislahjan keksiminen ei todellakaan ole helppoa. Haluaisitko antaa läksiäislahjaksi jotain muuta kuin kukkia ja suklaata? Karikatyyri on tarkasti yksilöity ja erilainen lahja, jonka eläkkeelle jäävä varmasti muistaa vielä vuosienkin päästä!

Läksiäislahjojen mersu

Eläkkeelle siirtyminen on tärkeä ja arvokas taitekohta monen ihmisen elämässä. Kiireisen ja kunnialla hoidetun työelämän päättyessä on vihdoinkin aikaa nauttia kokopäiväisesti hyvästä olosta ja kiireettömyydestä. Tämä on hyvä hetki osoittaa arvostusta elämäntyölle ja kunnioitusta työn tekijää kohtaan ojentamalla hänelle läksiäislahja.

Valokuvan pohjalta piirretty karikatyyri on ajaton, helppo ja tyylikäs läksiäislahja työkaverille tai ystävälle. Arvokas ja mieleenpainuva teos, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kurkista galleriaan ja ihastu tyylikkäisiin ja normaalista poikkeaviin läksiäislahjoihin. Takuulla yllättävä lahja!

Useassa firmassa on tapana antaa eläkkeelle jäävälle läksiäislahjaksi lahjakortti, harrastusvälineitä, tai jonkinlainen elämyslahja. Kyseiset lahjaideat ovat suosittuja, mutta niissä on riskinä, että lahja menee pahasti pieleen. Lahjan saaja saattaa jättää lahjakortin tai elämyslahjan kokonaan käyttämättä. Eikö olisi mukavaa antaa lahjaksi takuulla hauska ja kestävä lahja esimerkiksi kukkapuskan sijaan? Karikatyyripiirros on lämmin ja ajatuksella annettu lahja, joka on suosittu ja arvostettu läksiäislahja upean työuran päätökseen vievälle työkaverille.

karikatyyripiirros1 (1)

Oivallinen läksiäislahja hänelle jolla on jo kaikkea.

Erilainen läksiäislahja, joka on lämmin ja pitkään säilyvä muisto kekseliäistä työkavereista ja samalla piirros on myös tyylikäs kunnianosoitus eläkkeelle jäävälle. Karikatyyriin on varmasti laitettu enemmän ajatusta kuin ”normaaleihin” läksiäsilahjoihin, joka jää positiivisesti lahjan saajan mieleen ja ilahduttaa häntä vielä pitkään. Kaiken lisäksi karikatyyri on lahja, jonka kautta lahjan saaja muistaa huikean työporukan, jolta lahja tuli saatua. Läksiäislahjan ei tarvitse olla samaalla muotilla valittu, kuin muiden firmojen lahjat. Eikö olisikin mukavaa jos läksiäislahja olisikin itseasiassa positiivisesti tavanomaisesta poikkeava lahja? Kaiken lisäksi karikatyyripiirrosta ei vielä ihan joka kodista löydy, joten todella suurella todennäköisyydellä se on jotain uutta ja ihmeellistä, joka jaksaa pitää hymyn huulilla vielä vuosienkin päästä eläkepäiviä viettäessä. Taideteos eläkkeelle jäävästä on todella helppo ja vaivaton kimppalahja, jota kohteen on ilo esitellä kaikille ylpeydellä. 

syntymapaivalahja-miehelle

Erilainen sen olla pitää

Miksi et antaisi työkaverille läksiäislahjaksi jotain normaaleista lahjoista poikkeavaa? Karikatyyripiirros on todellinen ykköslahja eläkkeelle jäävälle työkaverille, joka on rajusti yksilöity sekä arvostettu lahja. Karikatyyripiirroksen yksityiskohtiin kannattaa ehdottomasti sisällyttää kohteen ammattiin tai yleisesti hänen työhön liittyviä yksityiskohtia tai vaikkapa jokin hauska työporukan sisäpiirivitsi. Teos voidaan tehdä myös enemmän neutraaliin malliin, ilman että kuvaan sisällytetään mitään töihin liittyvää. Esimerkiksi kohteen lemmikit tai rakkaat harrastukset voidaan sisällyttää kuvaan jos sen ei haluta muistuttaa työasioista. Upea läksiäislahja työkaverille, joka jättää lämpimät muistot yhteisistä hetkistä.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
199
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Toimitus digitaalisessa muodossa

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
279
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä