Ikimuistoinen Läksiäislahja

Työkaveri tai ystävä jäämässä eläkkeelle? Hyvän läksiäislahjan keksiminen ei todellakaan ole helppoa. Haluaisitko antaa läksiäislahjaksi jotain muuta kuin kukkia ja suklaata? Karikatyyri on tarkasti yksilöity ja erilainen lahja, jonka eläkkeelle jäävä varmasti muistaa vielä vuosienkin päästä!

Läksiäislahjojen mersu

Valokuvan pohjalta piirretty karikatyyri on ajaton, helppo ja tyylikäs läksiäislahja työkaverille tai ystävälle. Arvokas ja mieleenpainuva teos, joka ei jätä ketään kylmäksi. Kurkista galleriaan ja ihastu tyylikkäisiin ja normaalista poikkeaviin läksiäislahjoihin. Takuulla yllättävä lahja!

Useassa firmassa on tapana antaa eläkkeelle jäävälle läksiäislahjaksi lahjakortti, harrastusvälineitä, tai jonkinlainen elämyslahja. Kyseiset lahjaideat ovat suosittuja, mutta niissä on riskinä, että lahja menee pahasti pieleen. Lahjan saaja saattaa jättää lahjakortin tai elämyslahjan kokonaan käyttämättä. Karikatyyripiirros on mukava, ja ajatuksella annettu lahja, joka on suosittu erilainen läksiäislahja työkaverille.

karikatyyripiirros1 (1)

Oivallinen läksiäislahja hänelle jolla on jo kaikkea.

Erilainen läksiäislahja, joka on lämmin ja pitkään säilyvä muisto kekseliäistä työkavereista ja samalla piirros on myös tyylikäs kunnianosoitus eläkkeelle jäävälle, ja johon on varmasti laitettu enemmän ajatusta kuin ”normaaleihin” läksiäsilahjoihin. Karikatyyripiirrosta ei vielä ihan joka kodista löydy, joten melko varmasti se on jotain uutta ja ihmeellistä, joka jaksaa pitää hymyn huulilla vielä vuosienkin päästä. Taideteos eläkkeelle jäävästä on todella helppo ja vaivaton kimppalahja! 

karikatyyripiirros (1)

Erilainen sen olla pitää

Miksi et antaisi työkaverille läksiäislahjaksi jotain tavanomaisesta poikkeavaa? Karikatyyripiirros on todellinen ykköslahja eläkkeelle jäävälle työkaverille, joka on todella yksilöllinen sekä arvostettu lahja. Karikatyyripiirroksen yksityiskohtiin kannattaa ehdottomasti sisällyttää kohteen ammattiin tai yleisesti hänen työhön liittyviä yksityiskohtia tai vaikkapa jokin hauska työporukan sisäpiirivitsi. Teos voidaan tehdä myös enemmän neutraaliin malliin, ilman että kuvaan sisällytetään mitään töihin liittyvää. Esimerkiksi kohteen lemmikit tai rakkaat harrastukset voidaan sisällyttää kuvaan jos sen ei haluta muistuttaa työasioista. Upea läksiäislahja työkaverille, joka jättää lämpimät muistot yhteisistä hetkistä.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
199
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Toimitus digitaalisessa muodossa

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
279
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä