karikatyyripiirros-logo

Läksiäislahja työkaverille

Hauskan läksiäislahjan keksiminen on kuin sohvan kantaminen yksinään – ei todellakaan helppoa. Jos haluat tehdä lähtemättömän vaikutuksen ja unohtumattoman lahjan, unohda kukat ja suklaat. Karikatyyri on tarkasti yksilöity ja erilainen lahja, jonka eläkkeelle jäävä varmasti muistaa vielä

Läksiäislahjojen mersu

Eläkkeelle siirtyminen on tärkeä ja arvokas taitekohta monen ihmisen elämässä. Kiireisen ja kunnialla hoidetun työelämän päättyessä on vihdoinkin aikaa nauttia kokopäiväisesti hyvästä olosta ja kiireettömyydestä. Tämä on hyvä hetki osoittaa arvostusta elämäntyölle ja kunnioitusta työn tekijää kohtaan ojentamalla hänelle kiitokseksi ja muistamiseksi osoitettu läksiäislahja.

Valokuvan pohjalta piirretty karikatyyri on ajaton, helppo ja tyylikäs läksiäislahja työkaverille tai ystävälle. Arvokas ja mieleenpainuva teos, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Kurkista galleriaan ja ihastu tyylikkäisiin ja normaalista poikkeaviin läksiäislahjoihin. Takuulla yllättävä lahja!

Useassa firmassa on tapana antaa eläkkeelle jäävälle läksiäislahjaksi lahjakortti, harrastusvälineitä, tai jonkinlainen elämyslahja. Kyseiset lahjaideat ovat suosittuja, mutta niissä on riskinä, että lahja menee pahasti pieleen. Lahjan saaja saattaa jättää lahjakortin tai elämyslahjan kokonaan käyttämättä. Eikö olisi mukavaa antaa lahjaksi takuulla hauska ja kestävä lahja esimerkiksi kukkapuskan tai konvehtirasian sijaan? Karikatyyripiirros on lämmin ja ajatuksella annettu lahja, joka on suosittu läksiäislahja upean työuran päätökseen vievälle työkaverille.

Oivallinen läksiäislahja hänelle jolla on jo kaikkea.

Erilainen läksiäislahja, joka on lämmin ja pitkään säilyvä muisto kekseliäistä työkavereista ja samalla piirros on myös tyylikäs kunnianosoitus eläkkeelle jäävälle. Karikatyyriin on varmasti laitettu enemmän ajatusta kuin ”normaaleihin” läksiäsilahjoihin. Karikatyyri on yllättävä lahja, joka jää positiivisesti saajan mieleen ja ilahduttaa häntä vielä pitkään. Karikatyyri on myös siitä hauska lahja, että se oikeasti ilahduttaa myös lahjan antajaa. Tämän lahjan kautta lahjan saaja muistaa huikean työporukan, jolta lahja tuli saatua. Esimerkiksi viskipullo menee nopeasti kurkusta alas ja muutaman vuoden päästä lahjan saaja ei edes muista mitä tuli saaneeksi läksiäislahjaksi työporukalta. Teidän antaman läksiäislahjan ei tarvitse olla samalla muotilla valittu, kuin muiden firmojen lahjat. Eikö olisikin mukavaa jos läksiäislahja olisikin itseasiassa positiivisesti tavanomaisesta poikkeava lahja? Kaiken lisäksi karikatyyripiirrosta ei vielä ihan joka kodista löydy, joten todella suurella todennäköisyydellä se on jotain uutta ja ihmeellistä, joka jaksaa pitää hymyn huulilla vielä vuosienkin päästä eläkepäiviä viettäessä. Taideteos eläkkeelle jäävästä on todella helppo, vaivaton ja edullinen kimppalahja, jota kohteen on ilo esitellä kaikille ylpeydellä. 

syntymapaivalahja-miehelle

Erilainen sen olla pitää

Miksi et antaisi työkaverille läksiäislahjaksi jotain normaaleista lahjoista poikkeavaa? Karikatyyripiirros on todellinen ykköslahja eläkkeelle jäävälle työkaverille, joka on rajusti yksilöity sekä arvostettu lahja. Karikatyyripiirroksen yksityiskohtiin kannattaa ehdottomasti sisällyttää kohteen ammattiin tai yleisesti hänen työhön liittyviä yksityiskohtia tai vaikkapa jokin hauska työporukan sisäpiirivitsi. Teos voidaan tehdä myös enemmän neutraaliin malliin, ilman että kuvaan sisällytetään mitään töihin liittyvää. Esimerkiksi kohteen lemmikit tai rakkaat harrastukset voidaan sisällyttää kuvaan jos sen ei haluta muistuttavan työasioista. Monille kuitenkin pitkä työura on todella tärkeä ja ylpeydellä vaalittu aihe, joten kannattaa miettiä tarkkaan sisällyttääkö kuvaan työelämään liittyviä elementtejä vai ei. Upea läksiäislahja työkaverille, joka jättää lämpimät muistot yhteisistä hetkistä!

aa5

Mikä on hyvä läksiäislahja?

Hyvä läksiäislahja on henkilökohtainen, merkityksellinen ja sopiva vastaanottajan elämäntilanteeseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin. Se voi olla jotain, mikä auttaa vastaanottajaa uudessa työpaikassa tai eläkkeelle jäämisessä, tai se voi myös olla jotain, mikä muistuttaa häntä saavutuksestaan tai tärkeästä elämäntapahtumasta, kuten juurikin työpaikasta sekä työkavereista ja -muistoista.

Hyvä läksiäislahja voi olla esimerkiksi:

 1. Henkilökohtainen lahja: Käsintehty lahja, kirja, valokuva-albumi tai muu esine, joka liittyy yhteisiinn kokemuksiin tai yhteisiin muistoihin, kuten karikatyyri!

 2. Hyödyllinen lahja: Esimerkiksi vaikkapa matkalaukku, työkalut, tietokoneen tarvikkeet tai vaatteet, jotka sopivat vastaanottajan elämäntilanteeseen.

 3. Elämyslahja: Esimerkiksi lahjakortti ravintolaan, hotelliin, kylpylään tai seikkailuun, joka auttaa vastaanottajaa rentoutumaan ja nauttimaan uudesta alusta. Muistathan, että myös karikatyyri on elämyslahja!

 4. Tulevaisuutta tukeva lahja: Esimerkiksi kirja, joka liittyy vastaanottajan tuleviin opintoihin tai työtehtäviin, opiskelijapöytäkello tai muu lahja, joka auttaa vastaanottajaa pysymään organisoituna ja ajallisesti hallinnassa tulevaisuudestaan.

Hyvä läksiäislahja on siis henkilökohtainen, hyödyllinen ja merkityksellinen lahja, joka osoittaa arvostusta ja kunnioitusta vastaanottajan saavutuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
 • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
 • Tyylitelty yksivärinen tausta
 • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
 • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
 • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
 • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
 • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
 • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
 • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä