karikatyyripiirros-logo

Persoonallinen lahja

Persoonalliselle kaverille persoonallinen lahja.

Persoonallinen lahja on saajalleen erityislaatuinen

Etsitkö erikoista ja unohtumatonta lahjaa tai lahjaideaa? Karikatyyripiirros on lahja joka sopii niin miehelle kuin naiselle, jolle on vaikea keksiä lahjaa, mitä hänellä ei jo olisi entuudestaan. Karikatyyri on oiva vaihtoehto lahjaksi, josta jää mukava muisto lahjan saajalle vielä monien vuosien päähän tulevaisuuteen. Karikatyyri on lahja, josta puhutaan kahvipöytäkeskusteluja vielä pitkään! Se sopii lahjaksi niin syntymäpäiväsankarille, koulunsa päättäneelle, eläkkeelle jäävälle tai vaikkapa hääparille. Ennen kaikkea se on persoonallinen lahja, joka nostaa ison hymyn kenen tahansa huulille. Persoonallinen lahja on siintä mukava, että se kolahtaa takuuvarmasti lahjan saajaan, tuoden kasapäin iloa ja tärkeyden tunnetta.

Persoonallinen lahja osoittaa saajalle, että olet oikeasti miettinyt häntä hankkiessasi lahjaa.

Sopivan lahjan löytäminen on usein harmittavan hankalaa, varsinkin jos lahjan saaja ei ole kertonut lahjatoiveitaan tarkasti, tai lahjan saajalla on jo omasta mielestään kaikkea. Pientä, edullista ja persoonallista lahjaa on usein vaikea löytää. Personoitu lahja, johon lahjan antaja voi lisätä hauskoja yksityiskohtia, on todella mieleenjäävä lahja ja se saa lahjan saajan tuntemaan itsensä tärkeältä. Nykypäivänä persoonallisuus ja joukosta erottuminen on monelle todella tärkeä seikka, mitä on usein kuitenkin todella hankala toteuttaa onnistuneesti. Kaulakoru kohteen nimellä kaiverrettuna on toki hauska ja persoonallinen idea, mutta ehkäpä hieman tylsähkö ja ennalta-arvattava idea. Karikatyyripiirroksella päästään syvälle persoonallisen lahjan saloihin, sillä teokseen voidaan lisätä melkeimpä rajattomasti uniikkeja ja persoonallisia yksityiskohtia kohteen luonteesta ja elämäntarinasta. Onko persoonallisempaa lahjaa edes olemassa?

Untitled-Artwork (2)

Erilainen sen olla pitää

Ei ole tärkeää mistä olet lahjan ostanut tai mitä se on maksanut. Kunhan lahja on persoonallinen, niin se on jo takuulla elämys itsessään lahjan saajalle, josta hän takuulla nauttii. Tämän takia haluamme usein ilahduttaa juhlakalua persoonallisilla lahjoilla, ja usein käytämmekin todella paljon aikaa ja vaivaa keksiäksemme sen täydellisen ja tarkasti personoidun lahjan, mutta se toden totta on vaikeaa!

Täydellisen ja nappiin osuvan lahjan hankinta onkin usein haastava seikkailu. Kierrämme kaupasta toiseen hetki toisensa jälkeen epätoivoisemmaksi tulleena. Lopulta päädymme hankkimaan lahjan joka saattaa jopa saada meidänt hieman noloiksi.

Persoonallisen lahjan hankkimisen ei kuitenkaan tarvitse olla niin hankalaa. Tuskastelun sijasta voit keittää itsellesi kupposen kahvia ja hankkia täydellisen lahjan avullamme. Tällä kertaa sinun ei tarvitse pelätämitä muut juhlavieraat ajattelevat lahjastasi – tällä kertaa sinä voit olla se juhlien parhaan ja persoonallisimman lahjan antaja.

Persoonallinen lahja on saajalle takuuvarmasti erikoinen ja sydäntä lähellä oleva lahja. Karikatyyripiirros on yksilöllinen ja täysin lahjan saaja mielessä tehty idea. Sopii loistavasti niin poikaystävälle, avovaimolle, ystävälle, tai vaikkapa mummolle lahjaksi. Kurkista portfolioomme ja katso aikaisempia teoksiamme.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä