Pilapiirros

Persoonalliselle kaverille persoonallinen lahja.

Pilapiirros - lahja henkilkölle kenellä on jo kaikkea.

Pilapiirros on hauska karrikoitu piirros, joka on usein visuaalista satiiria, kritiikkiä, huumoria ja ivaa. Kuitenkin silloin, kun pilapiirroksen kohteena on kaveri tai tuttava, ei silloin kuvan tarkoituksena ole ivailla, vaan lähinnä hauskuttaa teoksen saajaa ja korostaa hänelle ominaisia piirteitä ulkonäössä ja olemuksessa. Perimmiltään pilapiirroksen tarkoitus on siis aina hyväntahtoinen.

Eikö olisi mukavaa antaa juhlakalulle lahjaksi jotakin hauskaa, uutta, ja henkilökohtaista? Pilapiirros on hauska ja erilainen lahjaidea, joka jää lahjan saajan mieleen vuosikausiksi.

Pilapiirros on täydellinen lahja, joka kertoo päivänsankarin elämästä, harrastuksista, sekä persoonallisuudesta aivan eri tavalla kuin mikään muu lahja. Pilapiirroksen antajalle on luvassa roimasti huomiota ja kehuskeluja, hänen ojentaessaan normaalista poikkeavan ja ajattoman lahjan päivänsankarille.

Pilapiirrokseen voidaan lisätä tarkkoja yksityiskohtia kohteesta, joten juhlittava henkilö varmasti huomaa, että lahjaan on selvästi käytetty aikaa sekä ajatusta. Jokainen pilapiirros tehdään käsin ja näinollen maailmassa ei ole toista samanlaista!

karikatyyripiirros1 (1)

Täydellinen lahja henkilölle, jolle on vaikea keksiä sopivaa lahjaa.

Pilapiirros on siitä erityinen lahja, että se sopii sekä miehelle ja naiselle, jolle on hankala ideoida lahjaa, mitä häneltä ei löydy jo entuudestaan. 

Jos haluat arvostaa juhlittavaa henkilöä ajattoman tyylikäkällä lahjalla, etkä tahdo antaa käyttämättömäksi päätyvää turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen elämyslahja, josta riittää iloa ja sitä voi rehvakkaasti esitellä muille.

Pilapiirros on loistava lahjaidea varsinkin tasavuosia täyttäville henkilöille. Tästä lahjasta riittää kahvipöytäkeskusteluja vielä pitkäksi aikaa!

karikatyyri-mieshahmo (1)

Näytä vekkuli luonteesi lahjallasi.

Tuttu tunne: olisi keksittävä hauska lahjaidea, mutta nykyään ihmisillä tuntuu olevan jo kaikkea. Sopivan lahjaidean ideointi ja hankkiminen on turhauttavaa sekä aikaa kuluttavaa toimintaa.

Kun annat lahjaksi jotain erilaista ja oikeasti massasta poikkeavaa, todistat olevasi kekseliäs ja rajusti huumorintajulla varustettu henkilö, joka onnistuu yllättämään muut kerta toisensa jälkeen.

Pilapiirros on uskomattoman hauska lahja, joka on helppo hankkia. Pilapiirroksella teet muut juhlavieraat kateelliksi silmänräpäyksessä! Tarvitset vain selkeän valokuvan juhlakalusta ja me huolehdimme lopusta.

Toisin kuten poliittisissa ja muuten kantaa ottavissa pilapiirroksissa, me teemme pilapiirroksen aina hyväntahtoiseksi, eikä sen tarkoituksena ole tehdä pilkkaa kohteesta – päinvastoin!

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
199
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää tyylitellyn yksivärisen taustan
  • Toimitus digitaalisessa muodossa

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
279
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 49€/hlö)
  • Sisältää piirretyn taustan toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon
Suosikki

Karikatyyri kehystettynä

Normaali tai taustalla oleva karikatyyri
+59
  • Karikatyyripiirros kehystettynä 59€ lisähintaan
  • A3-kokoinen taulu kehyksillä
  • Toimitus fyysisenä tauluna sekä digitaalisessa muodossa

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä