karikatyyripiirros-logo

Pilapiirros

Persoonalliselle kaverille persoonallinen lahja.

Pilapiirros - lahja henkilkölle kenellä on jo kaikkea.

Pilapiirros on hauska karrikoitu piirros, joka on usein visuaalista satiiria, kritiikkiä, huumoria ja ivaa. Kuitenkin silloin, kun pilapiirroksen kohteena on kaveri tai tuttava, ei silloin kuvan tarkoituksena ole ivailla, vaan lähinnä hauskuttaa teoksen saajaa ja korostaa hänelle ominaisia piirteitä ulkonäössä ja olemuksessa. Perimmiltään pilapiirroksen tarkoitus on siis aina hyväntahtoinen.

Eikö olisi mukavaa antaa juhlakalulle lahjaksi jotakin hauskaa, uutta, ja henkilökohtaista? Pilapiirros on hauska ja erilainen lahjaidea, joka jää lahjan saajan mieleen vuosikausiksi.

Pilapiirros on täydellinen lahja, joka kertoo päivänsankarin elämästä, harrastuksista, sekä persoonallisuudesta aivan eri tavalla kuin mikään muu lahja. Pilapiirroksen antajalle on luvassa roimasti huomiota ja kehuskeluja, hänen ojentaessaan normaalista poikkeavan ja ajattoman lahjan päivänsankarille.

Pilapiirrokseen voidaan lisätä tarkkoja yksityiskohtia kohteesta, joten juhlittava henkilö varmasti huomaa, että lahjaan on selvästi käytetty aikaa sekä ajatusta. Jokainen pilapiirros tehdään käsin ja näinollen maailmassa ei ole toista samanlaista!

Täydellinen lahja henkilölle, jolle on vaikea keksiä sopivaa lahjaa.

Pilapiirros on siitä erityinen lahja, että se sopii sekä miehelle ja naiselle, jolle on hankala ideoida lahjaa, mitä häneltä ei löydy jo entuudestaan. 

Jos haluat arvostaa juhlittavaa henkilöä ajattoman tyylikäkällä lahjalla, etkä tahdo antaa käyttämättömäksi päätyvää turhaa tavaraa, niin anna pitkäkestoinen elämyslahja, josta riittää iloa ja sitä voi rehvakkaasti esitellä muille.

Pilapiirros on loistava lahjaidea varsinkin tasavuosia täyttäville henkilöille. Tästä lahjasta riittää kahvipöytäkeskusteluja vielä pitkäksi aikaa!

karikatyyri-mieshahmo (1)

Näytä vekkuli luonteesi lahjallasi.

Tuttu tunne: olisi keksittävä hauska lahjaidea, mutta nykyään ihmisillä tuntuu olevan jo kaikkea. Sopivan lahjaidean ideointi ja hankkiminen on turhauttavaa sekä aikaa kuluttavaa toimintaa.

Kun annat lahjaksi jotain erilaista ja oikeasti massasta poikkeavaa, todistat olevasi kekseliäs ja rajusti huumorintajulla varustettu henkilö, joka onnistuu yllättämään muut kerta toisensa jälkeen.

Pilapiirros on uskomattoman hauska lahja, joka on helppo hankkia. Pilapiirroksella teet muut juhlavieraat kateelliksi silmänräpäyksessä! Tarvitset vain selkeän valokuvan juhlakalusta ja me huolehdimme lopusta.

Toisin kuten poliittisissa ja muuten kantaa ottavissa pilapiirroksissa, me teemme pilapiirroksen aina hyväntahtoiseksi, eikä sen tarkoituksena ole tehdä pilkkaa kohteesta – päinvastoin!

Pilapiirroksen ja karikatyyrin erot

Pilapiirros ja karikatyyri ovat hyvin samankaltaisia, mutta niissä on joitakin eroja. Sekä pilapiirros että karikatyyri ovat kuvallisia ilmaisuja, jotka pyrkivät esittämään henkilön tai asian humoristisella tai satiirisella tavalla.

Karikatyyri on eräänlainen pilapiirros, joka on erityisen tunnettu liioitelluista piirteistä, joita se käyttää henkilön tai asian esittämiseen. Karikatyyrissä piirretään usein vain pää tai kasvot ja ne piirretään tavallisesti liioitellun suuriksi tai pieniksi, tai niissä korostetaan muita piirteitä, kuten nenää tai silmiä. Karikatyyri on usein tarkoitettu viihdyttämään ja huvittamaan, mutta se voi myös olla tehokas tapa esittää poliittisia, sosiaalisia tai kulttuurisia kommentteja.

Pilapiirros puolestaan voi olla laajempi käsite, joka kattaa kaikenlaiset kuvalliset ilmaisut, jotka ovat humoristisia tai satiirisia. Pilapiirros voi käyttää karikatyyrin kaltaisia liioitteluja, mutta se voi myös sisältää muita visuaalisia keinoja, kuten ironiaa, vastakohtia ja sanaleikkejä. Pilapiirros voi myös olla osa laajempaa kuvitusta, joka sisältää useita elementtejä, kuten hahmoja, maisemia tai tekstiä.

Lyhyesti sanottuna, karikatyyri on yksi pilapiirroksen muoto, mutta pilapiirros voi olla myös laajempi käsite, joka sisältää muitakin kuvallisia ilmaisuja.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä