karikatyyripiirros-logo

Syntymäpäivälahja miehelle

Helppo lahjaidea miehelle, jolle on hankala keksiä sopivaa lahjaa.

Miehekäs syntymäpäivälahja joka muistetaan

Onko hakusessa lahja poikaystävälle, veljelle vai isälle? Monen mielestä miehille lahjojen ostaminen on aina vähän hämmentävää puuhaa ja sen oikean lahjaidean keksiminen on hankalaa ja aikaa vievää.

Sukat ja tyylikkäät vaatteet ovat iättömiä lahjoja miehelle kuin miehelle. Usein ne ovat kovinkin käyttökelpoisia, mutta niistä ei pääse sen kummemin rehvastelemaan naapurille ja tuttaville. 

Useasti käytännölliset, harrastuksiin sekä muihin kiinnostuksen kohteisiin littyvät ja hyötykäyttöön menevät tavarat on varma, turvallinen ja valitettavasti hieman tylsähkö ja ennalta-arvattava lahjavalinta miehelle. Jos haluat kuitenkin tällä kertaa antaa upean syntymäpäivälahjan miehelle, niin anna villasukkien sijaan lahjaksi ikimuistoinen karikatyyri. Sellaista ei  tuskin lahjan saajalta jo entuudestaan löydy. Kaiken lisäksi hauska muotokuva on yksi persoonallisimmista lahjoista, mitä maa päällään kantaa.

Täydellinen syntymäpäivälahja miehelle. Laita hymy saajan huulille!

Syntymäpäivälahjan hankkiminen miehelle voi joskus aiheuttaa harmaita hiuksia, sillä usein miehille annettavien lahjojen odotetaan olevan käytännöllisiä, liittyvän saajan harrastuksiin ja vielä kaiken lisäksi olevan jotain sellaista, mitä mies ei raaskisi ostaa itselleen. Henkilökohtaisuus ja ainutlaatuisuus kertovat lahjan saajalle, että olet käyttänyt lahjan ideointiin aikaa ja se on hankittu juuri hänelle. Sukat, kalsarit tai partavesi ovat useille miehille takuuvarmoja ja tuttuja lahjaideoita. Tällaiset varmat lahjat tuppaavat usein kuitenkin olemaan äärimmäisen tylsiä lahjaideoita. Tämä kertoo omalta osaltaan samalla jotain myös lahjan antajasta.

Välillä lahjoja tulee ostettua viime hetken paniikissa, ja sillon ei tule ostettua lahjoja, jotka ovat oikeasti hyviä ja varmasti vastaanottajan mieleen. Lahjan tulisi tietysti olla hauska, sillä pohjimmillaan syntymäpäivien juhlimisessahan on kyse hauskuudesta! Miehet tykkäävät lahjoista ja yleisestikin asioista, jotka innostavat heitä tekemään jotakin tai ovat muuten vain hauskoja.

Mietitkö sinä vieläkin, mitä kannattaisi ostaa syntymäpäivälahjaksi miehelle? Hanki karikatyyripiirros ja lahjasi on varmasti juhlien keskipiste.

Karikatyyripiirros hinta

Karikatyyri

Rinta- tai kokovartalokuva
99
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Tyylitelty yksivärinen tausta
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri taustalla

Rinta- tai kokovartalokuva taustalla
179
  • 1 Henkilö (Lisähenkilöt 69€/hlö)
  • Piirretty tausta täysin toiveidesi mukaan
  • Digitaalinen tiedosto, joka on mahdollista tulostaa haluamaansa kokoon

Karikatyyri kehystettynä

Tummilla kehyksillä
+59
  • A3-kokoinen taulu upeilla kehyksillä
  • Tyylikäs mattapintainen valokuvapaperi
  • Toimitus postitse fyysisenä tauluna sekä digitaalisena tiedostona

Ota Yhteyttä

Jäikö jokin asia mietityttämään? Ota meihin yhteyttä allaolevalla lomakkeella. Vastaamme viesteihin 24h sisällä