karikatyyripiirros-logo

Tilaus- ja Toimitusehdot

Näitä käyttöehtoja sovelletaan www.karikatyyripiirros.fi-verkkokaupan (Myöhemmin Kauppa) ja asiakkaan välisessä kauppasuhteen hoitamisessa. Pidätämme oikeuden muuttaa käyttöehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Tilauksessa sovelletaan tilaushetkellä vallitsevia sopimusehtoja ja lakia.

Henkilötiedot ja tietojen oikeellisuus

Asiakas vastaa tilauksen yhteydessä antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on ilmoitettava vähintään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Jos asiakas on alle 18-vuotias, hänen tulee pyytää holhoojansa suostumus tuotteiden tilaamiseen. Kaupanteon yhteydessä saatavat asiakastiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia. Lue lisää henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

Tilaaminen ja maksu

Asiakas voi tilata tuotteita verkkokaupasta. Kaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%) ja kuljetuksen, ellei toisin mainittu. Kaupan maksutapahtumat käsitellään kolmannen osapuolen toimesta, eikä maksutietoja tallenneta verkkokaupan tietokantaan.

Pidätämme oikeuden perua tilauksen, mikäli tilaushetkellä vallinnut hinta on ollut virheellinen. Pidätämme oikeuden muuttaa tuotteiden hintoja ilman erillistä ilmoitusta.

Toimitus

Toimitusaika on erikseen ilmoitettu tilaushetkellä. Tuotteet toimitetaan digitaalisessa muodossa asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli toimitus viivästyy tilaushetkellä ilmoitetusta, on asiakkaalla oikeus vaatia kaupan purkua.

Toimitusaika on laadittu kullakin hetkellä voimassaolevien tietojen vallitessa, eikä Kauppa vastaa vaikutuspiirinsä ulkopuolella olevien poikkeustilanteiden vaikutuksesta tuotteiden toimitukseen.

Tilauksen peruminen / tuotteen palautus / kaupan purku

Tilaus on mahdollista perua ja kauppa purkaa ennen kuin tilaustyö on aloitettu, lähettämällä viestiä asiakaspalveluun osoitteeseen asiakaspalvelu@karikatyyripiirros.fi

Tilauksen peruuttaminen ei ole mahdollista tilauksen vahvistamisen jälkeen, mikäli sopimus koskee tavaraa, joka valmistetaan tai jota muunnellaan asiakkaan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaisia tarpeita vastaavaksi. Tilauksen peruuttamisoikeutta rajoittava ehto on kuluttajansuojalain 16 § (30.12.2013/1211) mukainen.

Personoiduilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Personoidun tuotteen tilaus syntyy kun asiakas lähettää tilauksen myyjälle. Jos asiakas huomaa virheen lähettämässään tiedostossa, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä myyjään ja jos ko tilausta ei ole vielä ehditty aloittaa, on korjaus mahdollinen, joskin tästä voi syntyä lisäkustannuksia asiakkaalle, jos työtä on jo ehditty käsittelemään. Tilauksen peruuttaminen pitää tehdä ilmoittamalla siitä yrityksen sähköpostiin asiakaspalvelu@karikatyyripiirros.fi.  Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty.

Omistusoikeuden pidätys

Kaikki toimitetut tuotteet ovat Karikatyyripiirros.fi omaisuutta, kunnes täysi maksu (mukaan lukien toimituskulut ja mahdollinen ALV) on suoritettu.

Takuu ja virhevastuu

Karikatyyripiirros takaa, että tuotteeet valmistetaan ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Karikatyyripiirros.fi tyytyväisyystakuu kattaa tuotteen valmistusvirheet. Asiakkaan tulee tehdä virheellisestä  tuotteesta mahdollisimman pian reklamaatio, viimeistään 7 päivän sisällä tuotten saatuaan. Viallisen tuotteen jatkokäsittelystä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen, joko viallinen tuote tehdään uudestaan tai sovitaan korvaus asiakkaan kanssa. Ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@karikatyyripiirros.fi.

Pyydämme huomaamaan, että seuraavista virheistä ei voi valittaa eivätkä ne ole takuun piirissä:  asiakkaan lähettämä virheellinen tiedosto, kirjoitusvirheet, tai virheellinen tuotevalinta, virheellinen tilausmäärä tai muu tilaukseen syötetyistä tiedoista johtuva virhe tai puute.

Riitatilanteet ja sovittelu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).